Aanbieding Sardinietrips

aanbieding van Sardinietrips voor single trip

Aanbieding van Sardinietrips 2018

Dit jaar hebben we een leuke aanbieding bedacht. Dit doen we omdat we sinds dit jaar ook de single trip willen introduceren. Er voor kiezen alleen op vakantie te gaan, maar wel een aanspreekpunt hebben indien je hier behoefte aan hebt.

Single trip

Wil je dit jaar alleen op vakantie? Wie weet is een vakantie bij ons in een van onze lodges dan iets voor jou. Je kunt helemaal tot rust komen en de batterij weer opladen. Je kunt alleen bij ons verblijven en verder je eigen gang gaan. Maar je kunt ook kiezen voor maaltijd verzorging en of trainingen en begeleiding om nog meer te ontspannen.

De Aanbieding

Boek je dit jaar alleen een vakantie bij ons van minstens een week, dan ontvang je 10% korting op je verblijfskosten als je hierbij het pakket Sunny mind up boekt.

Dit jaar biedt Sardinietrips het pakket Sunny mind up ter introductie aan voor maar 295 euro ipv 495 euro!

Kijk voor meer info over de inhoud van de trainingen op Sunny mind Travel

Heb je interesse? Meld je aan en vermeld hierbij de code: SMT018

  • Niet geldig in juli en augustus.

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kun je doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar je kunt je verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kun je je helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. Dan word je elke dag op j eiegen terras bediend.  Ook worden de maaltijden elke dag vers voor jou speciaal bereid door onze topkok Toni en kun je genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

ik meld me aan