Last minute aanbieding!

last minute aanbieding SardinietripsLast minute aanbieding

Last minute vertrekken naar Sardinie en verblijven in een van onze lodges?

De lodges worden snel geboekt en omdat er maar twee zijn, raken ze ook snel volgeboekt. Maar soms is er een kleine periode over of een annulering die ervoor zorgt dat we u een mooi last minute aanbod kunnen doen.

Die vindt u steeds hier.

Dit is de last minute aanbieding:

data: aankomst: 1 juli

vertrek: 5 juli

verblijf: Safari lodge

Prijs: 495 euro voor de hele periode inclusief arrangement

Arrangement: elke ochtend ontbijt, elke avond diner en een kennismakingstraining Sunny mind up van Monique.

Eventuele mogelijkheden: bijboeken mindfulness & yoga trainingen met Monique en maaltijden verzorgd door Toni

 

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kunt u doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar u kunt uw verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kunt u zich helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. U wordt dan elke dag op uw eigen terras bediend. Elke dag worden de maaltijden vers voor uw speciaal bereid door onze topkok Toni en kunt u genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

Wilt u nog meer ontspanning en rust in uzelf?

Dan kunt u ook de Sunny mind up trainingen van Monique bijboeken. Deze trainingen zijn gericht op ontspanning en het weer terugvinden van uzelf. En de trainingen vinden plaats in de yogahut of op een andere locatie in de natuur, aan zee of tijdens een wandeling. Tijdens de trainingen maakt Monique gebruik van verschillende meditatie technieken, yoga, Qigung. U hoeft geen ervaring hiermee te hebben om deze trainingen te kunnen boeken. Monique past elke training op u persoonlijk aan.

meer info Sunny mind travel