Lodges

 Ecolounge Sardinia- twee lodges op Sardinie.

Lodges, Sardinie vakantie, de lodges van Ecolounge SardiniaWaar liggen onze lodges op Sardinie?

Ecolounge Sardinia bestaat uit twee lodges en bevindt zich op het prachtige eiland Sardinië, het op een na grootste eiland in de Middellandse zee. Sardinie is een van de eilanden behorende bij Italie. Er zijn maar 2 verblijven, deze bevinden zich in het Zuidwesten van Sardinië op het schiereiland Sant Antioco. Sant Antioco wordt ook wel eens Sardinië in miniatuur genoemd, het is het vier na grootste eiland van Italie en vertoond veel gelijkenis met het moedereiland Sardinië, zoals de 4 verschillende kustlijnen.

 Wat houdt Ecolounge Sardinia in?

Ecolounge is een samentrekking van eco en lounge, waarbij eco bij ons staat voor de mooie, nog ongerepte natuur waar de lodges zich bevinden en lounge staat voor het genieten hiervan, maar ook het genieten van heerlijke maaltijden met zorg bereid door Toni, die voornamelijk gebruik maakt van eerlijke lokale en biologische producten. We hebben 2 lieve honden en katten, die het altijd gezellig vinden als er dierenliefhebbers komen. maar ook hun plaats weten en hun eigen plek hebben.

Genieten

Maar ook staat Ecolounge voor simpelweg genieten. Met een goed boek ( er staan er genoeg in de boekenkast) in het zonnetje of lekker niets doen en genieten van het prachtige uitzicht over de Middellandse zee en de zonsondergang die elke avond anders is. Genieten van de natuur in al zijn facetten.

 

 Safari ldoge, een van de twee lodges op sardinie De lodge

Ecolounge Sardinia heeft maar 2 vakantieverblijven die u kunt huren, de Beach lodge een cabin met 2 slaapkamers en de Safari lodge, een grote ingerichte tent. Omdat er maar 2 verblijven zijn heeft u veel ruimte rondom het verblijf en genoeg privacy, zodat u optimaal kunt genieten van de rust zelfs in het hoogseizoen.

Ontbijt en of diner

U kunt de lodges ook boeken inclusief ontbijt of diner, boekt u dit van te voren ontvangt u van ons 10% korting. Ook kunt u ter plekke beslissen een diner en of ontbijt of eenkompleet arrangement te boeken. Lekker en gezond eten en drinken is voor ons erg belangrijk. Mocht u beslissen om een maaltijd bij ons te reserveren dan dragen wij er zorg voor dat alles wat wij u serveren met veel liefde en aandacht wordt bereid. Wij vertellen u graag over de producten die wij gebruiken en over de fair trade wijnen die wij schenken.

Ecolounge Sardinia, twee lodges op Sardinie!

Wilt u alvast meer lezen over de ervaringen van onze gasten dan nodigen wij u uit op Zoover te kijken.

U verblijft op een bijzondere locatie in het zuidwesten van Sardinie aan zee. De nadruk ligt op het buiten zijn en genieten van de natuur en het prachtige uitzicht. Wel alle voordelen van kamperen maar zonder de nadelen!

Als u geïnteresseerd bent, kunt u ons mailen of bellen voor meer informatie en reserveren. Omdat er maar twee lodges zijn, zijn ze vrij snel geboekt, zeker in het hoogseizoen. Dus wilt u graag reserveren, wacht dan niet te lang met boeken. Mocht u vragen hebben over hoe te reizen naar Sardinië, autoverhuur of anders dan kunnen wij u daarbij helpen. Ecolounge Sardinia is onderdeel van Sardinietrips.