Beach lodge

beach lodge sardinieBeach lodge, een van de twee unieke lodges op Sardinie.

Op Sant Antioco, Sardinie ligt dit bijzondere vakantiehuisje helemaal gemaakt van hout en natuursteen. Vanuit deze lodge heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse zee.

Buiten

Voor de Beach lodge zijn 2 prive terrassen, een met ligstoelen om lekker te zonnebaden en een terras wat overdekt is met een tropisch dakje waaronder een zithoek staat. Om de lodge is een grote tuin met mediterrane planten. Er zijn maar twee lodges bij de Ecolounge Sardinia, dit zorgt ervoor dat u veel privacy geniet met genoeg ruimte en natuur om de Beach lodge heen.

 beach lodge sardinieBinnen

In de Beach lodge vindt u alles wat u nodig hebt, een volledig ingerichte keuken met gasfornuis en koelkast en een eethoek. Verder heeft de Beach lodge 2 slaapkamers, waarvan een met stapelbed , de ander is voorzien van een tweepersoonsbed. De bedden zijn voorzien van orthopedische matrassen en zorgen voor een goede nachtrust. Ook is er in de lodge een badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig. Verder beschikt de lodge over een goed gevulde boekenkast en vindt u hier een mandje met allerlei folders, tips en wandelkaarten van het schiereiland evenals een woordenboekje Ned- It. Alle ramen hebben vaste horren  beach lodge sardinieen er is een boiler voor extra warm water. In elke kamer is ook verlichting. De lodge is voorzien van stroom en stromend water.

Meer informatie en foto’s over de Beach lodge kunt u vinden op Ecolounge Sardinia

Hieronder een aantal reisverslagen van gasten die in onze Beach lodge verbleven:

reisverslag Helma en Harrie zonder auto juni 2014

ook een reisverslag moeder met 2 dochters juli 2012

reisverslag prijswinnaars culinair arrangement 2011 en een

reisverslag familie met 2 kleine kinderen september 2010

Hieronder kunt u kijken naar onze beoordelingen op Zoover: