Safari lodge

Safari lodge, een van de twee unieke lodges op Sardinie.

 

safari lodge sardinieDe Safari lodge staat samen met de Beach lodge aan de westkust van het schiereiland Sant Antioco, ten Zuidwesten van Sardinie. Beide lodges horen bij Ecolounge Sardinia. Wat de lodges zo uniek maakt, is dat het er maar twee zijn en u veel ruimte en privacy heeft om de lodge. Ook is het mogelijk diner en of ontbijt bij uw lodge te bestellen. Verder kunt u zich ook aanmelden voor een leuke trip zoals een mindfulness & yogasessie op het strand, wandelen of een ayurvedische massage.

 

 

Binnen

safari lodge sardinieDe Safari lodge is een stijlvol ingerichte ruime tent. Zo beschikt u over opgemaakte orthopedische bedden, die zorgen voor een goede nachtrust. Ook is er in de tent een keukenblok, met alle kookbenodigdheden, zoals pannen, borden, bestek, glazen en schalen. Tevens is er een eethoek aanwezig evenals een kast gevuld met allerlei boeken. Het keukenblok  is verrijdbaar zodat u ook buiten kunt koken onderwijl genietend van het uitzicht op zee. Er is elektra, gas en water aanwezig bij de tent.

 

 

safari lodge sardinieBuiten

Buiten heeft u uw eigen terras met een gezellig zitje, maar ook een lekkere hangmat om heerlijk in te luieren in de schaduw onder de boom. Ook beschikt u over een eigen ruime badkamer. Deze badkamer heeft een douche, w.c. en ruime wastafel en is alleen voor de Safari lodge.

Naast de Safari lodge is er een buitendouche, die vooral in de zomer zeer practisch is. U heeft achter de tent een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse zee, waar elke avond de zonsondergang te zien is. Meer informatie vind u hier.

De Safari lodge is een ruime tent van ongeveer 35m2 en heeft 4 eenpersoonsbedden allemaal orthopedisch, die ook als tweepersoonsbed kunnen worden aan elkaar gezet.

Er is een verrijdbaar keukenblok met fornuis en koelkast, een kast, maar ook boeken en een tijdschriftenbak. Ook is er een eethoek aanwezig. De tent beschikt over stroom en heeft 2 nachtkastlampjes. Buiten heeft u beschikking tot een privé terras met tuinmeubilair en uitzicht op zee. Op 20 meter afstand is een riante badkamer met douche, w.c. en ruime wastafel. Ook is er een buitendouche aanwezig.

Uw auto kunt u  direct bij de tent parkeren.