Sardinietrips

Sardinietrips verzorgt uw bijzondere reis op Sardinie!Sardinietrips

Sardinietrips onderscheidt zich van andere toeristische bedrijven, vanwege het persoonlijke karakter en u heeft altijd een bijzondere reis, waar u net dat beetje meer ontdekt van Sardinie.

Informatie over Sardinie

Een aantal jaar geleden zijn we op Sardinie gaan wonen, in het zuidwesten, Sant Antioco, om precies te zijn. Elke winter bezoeken we verschillende leuke adresjes over heel het eiland. Zodoende hebben we een aantal leuke verblijven op onze site vermeld, die we u kunnen aanbevelen. We kunnen deze trips ook in uw groepsreis verwerken. Zo hebt u altijd een originele vakantie speciaal op maat gemaakt voor u en uw groep. Doordat we op Sardinie wonen hebben we ook veel feeling met het eiland.

Sardinietrips is inmiddels door de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan uitgegroeid tot een intersante informatieve site. Hier vindt u informatie over het eiland en het klimaat. Maar ook over verschillende steden en verblijf. Of wat dacht u van tips voor uw vervoer op het eiland? Ook hebben we een leuk nieuwsblog met maandelijks nieuwe artikelen.

Sardinietrips bestaat uit:

  • Sunny mind travel , Mindfulness & yoga reizen, die we elk jaar in het voor en najaar aanbieden.
  • Ecolounge Sardinia, verblijf in een lodge aan zee op Sardinie met als extra service de bijzondere maaltijden die Toni vers voor u bereidt en die worden gebracht op uw priveterras. Ook kunt u kiezen voor dit verblijf met andere extras als wandelingen, yoga of mindfulness.
  • Groepsreizen op maat, reizen die wij voor u en uw groep naar uw wensen en voorkeuren organiseren, met verschillende thema’s zoals schrijven, schilderen, dans, muziek en kunst.
  • Trips, We hebben leuke trips bedacht, die je kunt doen als je in een van onze lodges verblijft.
  • Rondreis, we hebben een unieke rondreis bedacht, waar je de mooie dingen van het eiland kunt zien. Op ieder bijzonder adres word je zeer gastvrij onthaald op sardijnse wijze met een nederlands/ belgisch aanspreekpunt.

 

Over ons-Sardinie- de familie CammilleriOver ons

Even voorstellen! Mijn naam is Monique, ik kom uit Nederland en ben samen met mijn man en twee kinderen naar Sardinie geemigreerd. We wonen in Sant Antioco, het zuidwesten van Sardinie. Samen met mijn man die uit Sardinie komt, heb ik veel van het eiland gezien.  Zodoende kunnen we je op het gebied van de diverse locaties en accommodaties van deskundig advies voorzien. Ook hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Dat is iets wat hier op Sardinie nog hoog in het vaandel staat.

Zelf wonen wij op een prachtige locatie op het schiereiland Sant’Antiocouidwesten van Sardinie. Daar bevinden zich de ecolounge vakantieverblijven. Dit zijn 2 lodges, een vorm van toerisme  gericht op ontspanning en genieten van natuur, rust en lekker eten!

Toni

Toni komt uit Sardinie, Sant’Antioco om precies te zijn. Zijn moeder komt van Carloforte( San Pietro) en zijn vader van Sicilie. Op 17- jarige leeftijd is hij via Noord Italie en Duitsland uiteindelijk in Nederland gekomen.  Hij heeft voornamelijk in restaurants heeft gewerkt. Door zijn ervaring met de verschillende keukens is hij de Sardijnse keuken meer gaan waarderen. Voornamelijk vanwege de puurheid en de eenvoud. Dit komt door het toevoegen van de goede lokale producten.  En… het overbrengen van generatie op generatie van de recepten.

Monique

Zelf heb ik 10 jaar horeca ervaring in Nederland opgedaan. Ook heb ik Psychologie en oefentherapie Mensendieck gestudeerd. Daarna heb ik verschillende studies gevolgd zoals Pilates, yoga, ontspanning, Mindfulness training, trauma studies, ademhalingstudies en Meditatie. Jaarlijks begeleid ik zelf onze zes Mindfulnessreizen. Daar laat ik ervaren hoe je meer kunt ontspannen.  En leer je weer luisteren naar je hart.

Toni en ik heten u samen met onze kinderen Jim en Desert welkom op Sardinie!