vakantiehuis

Vakantiehuis Sardinie

Vakantiehuis huren heeft als voordeel dat je alles zelf bij de hand hebt. Je beschikt over een keuken en kunt dus altijd als je dit wilt zelf koken. Of even thee zetten. Dit geeft veel vrijheid. Ook zijn de vakantiehuizen vaak van prive eigenaren. Ze bevinden zich in het centrum van een plaatsje of aan zee. En zo waan je je meteen in het Sardijnse leven.

Appartementen aan zee

De appartementen van eigenaar Sandro bevinden zich op maar 400 meter afstand van de lodges van Ecolounge Sardinia. In het zuidwesten van Sardinie ligt het schiereiland Sant Antioco. De lodges en de appartementen bevinden zich aan de westkant van dit schiereiland, vlakbij de baai Cala Sapone. Vanuit beide verblijven heeft u prachtig uitzicht over zee en kunt u elke avond van de zonsondergang genieten. Det strand en de baai Cala Sapone is op ongeveer 700 meter en aan deze baai vindt u een bar/restaurant. Net ervoor is een camping, waar u ook gebruik kunt maken van de supermarkt. Deze camping is alleen geopend van eind april tot half oktober. Het centrum van Sant Antioco ligt op 9 km. afstand van de appartementen.

Het appartement

Dit verblijf  is een groot vrijstaand huis met daarin onderverdeeld 3 appartementen. Twee op de begane grond met een ruim terras ervoor en een op de eerste verdieping zonder terras. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over de Middellandse zee en je loopt binnen 15 minuten naar de mooie baai van Cala Sapone.

Inrichting appartementen

Elk appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers met tweepersoonsbed en grote kasten. Een keuken met alle benodigdheden om te koken, fornuis met oven. Ook is er een wasmachine aanwezig. En een badkamer met douche, bidet en w.c.

De benedenappartementen hebben eigen terras meubilair en ligbedden. Buiten is ook een grote BBQ en een buitendouche voor gemeenschappelijk gebruik.

vakantiehuis, appartementen Sandro op sardinie vakantiehuis, appartementen Sandro Sardinie

vakantiehuis, appartementen Sandro sardinie vakantiehuis, appertementen sandro sardinie