Vroeg boek korting Sardinie

vroeg boek korting mindfulness & yoga reis SardinieVroeg boek korting is een vrij recente aanbieding, om ervoor te zorgen dat de aanbieders sneller weten of hun accommodaties worden geboekt. En wij vinden dit ook prettig, want het geeft meer rust en inzicht over hoe het seizoen gaat verlopen.

We zijn erg dankbaar als mensen vroeg boeken, dus hiervoor willen we graag een beloning aanbieden.

Omdat het ook voor jullie handig is, vroeger te kunnen boeken zodat vluchten nog niet zo duur zijn.

De vroeg boek korting

Boekt u voor 1 januari een Mindfulness & yoga reis dan ontvangt u van ons 50 euro korting op uw boeking per persoon.

Kijk voor meer info op Sunny mind Travel

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kunt u doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar u kunt uw verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kunt u zich helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. Dan wordt u elke dag op uw eigen terras bediend.  Ook worden de maaltijden elke dag vers voor uw speciaal bereid door onze topkok Toni en kunt u genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

Wilt u nog meer ontspanning en rust in uzelf?

Dan kunt u ook de Sunny mind up privetrainingen van Monique bijboeken. Deze trainingen zijn gericht op ontspanning en het weer terugvinden van uzelf. Deze trainingen vinden plaats in de yogahut of op een andere locatie in de natuur, aan zee of tijdens een wandeling. Tijdens de trainingen maakt Monique gebruik van verschillende meditatie technieken, yoga, Qigung. U hoeft geen ervaring hiermee te hebben om deze trainingen te kunnen boeken. Monique past elke training op u persoonlijk aan.