Aanbieding Sardinietrips

last minute aanbieding sardinietrips

 

Aanbieding van Sardinietrips

Hieronder kun je de last minute aanbieding lezen die we voor je hebben op dit moment.

Wanneer: periode 25 september- 2 oktober

Verblijf : Desert lodge

De aanbieding houdt in: 

Bodymind pakket

  • 7 nachten verblijf in de Desert lodge. 
  • 2 Bodymind lessen
  • ontbijt
  • diner

Aanbiedingsprijs:  mvv code ST-2509 betaal je voor dit pakket maar 497,00 euro 

Wil je samen komen en de Desert lodge delen, dan betaal je  nu maar 397,00 p.p.

Wil je graag naar de warme zomerzon en genieten van strand, zee, lekker eten en ook nog meer zelfinzicht verkrijgen, boek dan nu!

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kun je doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar je kunt je verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kun je je helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. Dan word je elke dag op je eigen terras bediend.  Ook worden de maaltijden elke dag vers voor jou speciaal bereid door onze topkok Toni en kun je genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

Extra’s

Je kunt tijdens je verblijf ook extra lessen of wandelingen bijboeken. Ook kun je kiezen om een pakket samen te stellen samen met ons waarbij je trainingen Sunny mind up volgt en 2 gesprekken hebt. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Goedkoop vliegen:

met KLM of  Ryan air 

KLM vliegt bijna elke dag rechtstreeks van  Amsterdam op Cagliari. Ryan air vliegt vanaf Weeze rechtstreeks op Cagliari. Dit kleine vliegveld ligt net achter Nijmegen over de grens in Duitsland. Of vanaf Charleroi onder Brussel. Beiden hebben een zeer overzichtelijk vliegveld met goede parkeergelegenheid voor de auto. Ook kun je er goed overnachten voor schappelijke prijzen.