Aanbieding Sardinietrips

 

aanbieding Sardinietrips, sardinie en vakantieAanbieding van Sardinietrips

Elke maand hebben we een leuke aanbieding voor je. Hieronder de aanbieding die je deze maand kunt boeken met vermelding van code: AA1809

De Aanbieding

Wanneer 2-6 oktober

Verblijf  safari lodge

De aanbieding houdt in: 

Boek je de mindfulness & yoga reis van 2-6 oktober met verblijf in de Safari lodge, dan bieden we je een tegoedbon voor een heerlijke ontspannende lichaamsmassage van een uur. Je kunt ook kiezen om een week te verblijven en te verlengen tot 9 oktober.

 

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kun je doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar je kunt je verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kun je je helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. Dan word je elke dag op je eigen terras bediend.  Ook worden de maaltijden elke dag vers voor jou speciaal bereid door onze topkok Toni en kun je genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

Zomeryoga

Dit jaar kun je elke dinsdag en donderdag ochtend een yogales volgen in onze yogahut. Deze les begint om 9.00 uur en duurt een uur. Iedereen mag meedoen met een maximum van 8 personen. Deze les bieden we gratis aan in juli en in augustus.

ik meld me aan

Goedkoop vliegen:

met  Ryan air

Deze maatschappij vliegt dit jaar ook in de winter vanaf Weeze rechtstreeks op Cagliari. Dit kleine vliegveld ligt net achter Nijmegen over de grens in Duitsland. En is een zeer overzichtelijk vliegveld met goede parkeergelegenheid voor de auto. Ook kun er goed overnachten voor schappelijke prijzen.