Aanbieding Sardinietrips

aanbieding Sardinietrips stranden Sant Antioco

 

Aanbieding van Sardinietrips

Hieronder kun je de last minute aanbieding lezen die we voor je hebben op dit moment.

Wanneer dinsdag 4- dinsdag 18 juni

Verblijf : Safaritent of Beach lodge

De aanbieding houdt in: 

Boek je in deze periode 1 week, dan ontvang je 20% korting op je boeking. 

Boek je de hele periode, dan ontvang je 30% korting op je boeking.

 

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kun je doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar je kunt je verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kun je je helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. Dan word je elke dag op je eigen terras bediend.  Ook worden de maaltijden elke dag vers voor jou speciaal bereid door onze topkok Toni en kun je genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

Extra’s

Je kunt tijdens je verblijf ook ontbijt en of diner bijboeken. Ook kun je kiezen om een pakket samen te stellen samen met ons waarbij je trainingen Sunny mind up volgt en 2 gesprekken hebt. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Goedkoop vliegen:

met  Ryan air

Deze maatschappij vliegt het hele jaar door vanaf Weeze rechtstreeks op Cagliari. Dit kleine vliegveld ligt net achter Nijmegen over de grens in Duitsland. En is een zeer overzichtelijk vliegveld met goede parkeergelegenheid voor de auto. Ook kun je er goed overnachten voor schappelijke prijzen.