Verloting gratis deelname Mindfulness & yogareis

 actie, sardinie vakantie, yoga aan het strandDoe mee aan de lente-actie van Sunny mind travel.
We verloten 1 gratis plaats voor de mindfulness & yoga reis van 8-12 mei.

Actie van Sunny mind travel. Ik wil elk jaar 2 maal een gratis deelname aan een mindfulness & yoga reis verloten. Met kerst heb ik al 1 deelname verloot voor de komende reis in april. Nu zou ik pas in de zomer de tweede deelname verloten voor een najaarsreis. Maar deze drie reizen zijn al bijna helemaal vol.
Daarom heb ik besloten over 2 weken de tweede gratis deelname te verloten voor de Mindfulness & yoga reis van 8-12 mei.

Wat moet je doen?

Je kunt op meerdere manieren meedoen en je mag ook zo vaak mogelijk meedoen.

Facebook

Ga naar Facebook, like onze pagina Sunny mind travel en vervolgens deel je het bericht over de Lente- actie op je tijdslijn. De actie begint in de week van 10-13 april op FB.
Nu gaat je naam 1 keer in de vaas.

Laat onder in het bericht een reactie achter of je ook mee zou willen doen met het vervolgweekend of alleen de reis pakket A.

Zorg je ervoor dat jouw vrienden jouw gedeelde bericht ook weer gaan delen dan gaat je naam nog x keer in de vaas. Dus als jij zorgt dat 10 vrienden het bericht weer delen, dan gaat je naam nog 10 keer in de vaas. Dan maak je meer kans om te winnen. Tag je vrienden onderaan in de post die je deelt op FB.

Heb je geen Facebook?

Dan doe je mee door ons 5 bestaande emailadressen te mailen van personen die ook graag onze nieuwsbrief zouden willen ontvangen en interesse hebben om op te hoogte te blijven van onze activiteiten.

Heb je meer dan 5 adressen? Bij 10 adressen gaat je naam nog een keer de vaas in en bij 15 adressen weer een keer. Bij elke 5 voud dus een extra kans.

Je mag jezelf opgeven voor deze prijs, maar je mag ook voor een ander meedoen. Ken je iemand die heel graag zou willen komen of waarvan je denkt dat het goed voor diegene zou zijn , doe dan mee voor hem of haar en geef een origineel kerstkado!

En dan?

Als je dit hebt gedaan stuur je een mail, of PB via Facebook, naar ons met daarin jouw motivatie waarom jij meedoet of waarom jij voor een ander meedoet.

Hierna ontvang je antwoord van mij op je mail en is je deelname aan de actie definitief.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Op maandag 23 april zal de winnaar bekend worden na trekking.

Ik zal dit op FB posten en in een korte nieuwsbrief vermelden.

Ik wens je heel veel succes en wie weet ben jij de gelukkige die ik hier straks mag verwelkomen!

 

Monique Van Proosdij