Alleen verblijven

alleen weg naar sardinieAlleen verblijven bij ons kan ook. Soms wil je gewoon even alleen weg. Onze lodges zijn ook geschikt om alleen te boeken. We hebben al vaak de vraag gekregen of het ook mogelijk is een lodge alleen te huren en of dit geschikt is voor een persoon.

Als je alleen bent en ook graag alleen op vakantie wilt, is het fijn als je een aanspreekpunt hebt op je vakantie. Bij ons kun je de lodge huren en jezelf helemaal afzonderen als je dat wilt. Maar als je graag toch wat contact wilt, kun je ook kiezen om de lodge met ontbijt en of diner te huren. Ook kun je Sunny mind up trainingen bijboeken. Zo leer je jezelf weer kennen en heb je wat begeleiding bij het tot rust komen en weer naar jezelf te leren luisteren.

Alleen verblijven bij ons

Steeds meer mensen vinden het ook prettig eens per jaar er alleen op uit te trekken.

Alleen op vakantie gaan is goed voor je zelfvertrouwen. Het zorgt voor meer inzicht in jezelf zodat je beter weet wat je nu echt wilt. Dit kan soms wat zijn ondergesneeuwd door het leven in een gezin. Je staat klaar voor iedereen in het huis en voor vrienden en familie. Dan schiet je zelf er vaak bij in. Even alleen erop uit gaan zorgt ervoor dat je weer “thuis komt” bij jezelf en je hart weer kunt volgen. Hier word jij gelukkig van en uiteindelijk ook je omgeving. Denk maar aan het zuurstofmasker effect in het vliegtuig.

alleen weg naar sardinie Sunny mind up

Als je bij ons verblijft, kun je ervoor kiezen even helemaal geen contact te hebben en je af te zonderen. Maar je kunt ook Sunny mind up training bij boeken. Zo leer je jezelf weer kennen en heb je wat begeleiding bij het tot rust komen en weer naar jezelf te leren luisteren.

Pakket Sunny mind up

Inhoud:

  • ontbijt en diner op de 3 trainingsdagen.
  • 3 trainingen op maat gemaakt voor jou
  • 2 keer een individueel coaching gesprek tijdens je verblijf.
  • oefenschema op maat voor toepassing dagelijks leven.
  • Boekje Sunny mind up

Prijs

De prijs voor dit pakket bedraagt 395,00.

Exclusief:

  • *verblijf
  • verzekering
  • vlucht
  • transfer

*De kosten van het verblijf zijn afhankelijk van de periode waarin je wilt komen. En voor welk verblijf je kiest. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en kosten.

 Sunny mind up met verblijf in een lodge

Boek je het pakket Sunny mind up en een lodge dan ontvang je 10% korting op je verblijfskosten.

Wil je jouw verblijf uitbreiden met meer trainingen en coaching gesprekken, dan kan dit ook. Je kunt zelf aangeven wat je prettig zou vinden. Of advies aan ons vragen wat passend zou zijn voor jou.