Annuleringsverzekering met 100% dekking bij Sardinietrips!

annuleringsverzekering, mooie grot met goede plek om te snorkelen

Annuleringsverzekering voor je boeking bij Sardinietrips als je dit jaar bij ons op vakantie komt. We bieden je 100% dekking op je betaling.

We snappen dat het spannende tijden momenteel en we proberen je zo een beetje tegemoet te komen. Zo kunnen wij je zekerheid bieden dat als je reis toch geannuleerd wordt, je ook bij ons de volledige reissom weer terug ontvangt. Je bent natuurlijk niet verplicht deze annuleringsverzekering af te sluiten bij ons. Mocht je dit niet willen dan bieden we je indien de reis niet door kan gaan een voucher met een geldigheidsduur van een jaar.

Je vakantie annuleren

Deze annuleringsverzekering dekt je hele bedrag inclusief je aanbetaling als je niet kunt komen dit jaar. Omdat:

  • je vlucht is gecancelled
  • de grenzen dicht zijn en je niet kunt reizen
  • er een lockdown is in jouw land en je niet kunt vertrekken
  • er een lockdown is in Italie en je niet kunt aankomen

Wat kost de annuleringsverzekering?

Als je bij ons boekt, betaal je per geboekte dag maar 4,95 euro om 100% verzekerd te zijn voor je reis.

We zijn optimistisch

We bieden deze extra mogelijkheid aan omdat we denken dat het fijn is wat extra zekerheid te kunnen bieden aan jullie. We snappen dat het momenteel spannend is om een reis te boeken en we zijn erg dankbaar als je toch bij ons komt dit jaar. Daarom vinden we het terecht dat wij je hiervoor iets kunnen aanbieden om zorgen weg te nemen over je reis. Zodat je onbezorgd kunt voorgenieten van je geplande vakantie in een van onze lodges.

Zelf denken we dat er voorlopig geen maatregelen zullen worden genomen gezien de ontwikkelingen. Ook hebben we op Sardinie nauwelijks last gehad van dit virus ook niet in de piek. Bij ons in het zuiden zijn er geen besmettingen geweest. Dus dit geeft een extra veilig gevoel om hier op vakantie te komen.

Monique Van Proosdij