Appartementen Sandro

appartement Sandro SardinieWaar bevinden zich de appartementen?

Deze appartementen liggen op het schiereiland Sant Antioco, ten zuidwesten van Sardinie. Ze liggen aan zee aan de westkust van Sant Antioco. Vlakbij de baai Cala Sapone. Ze bevinden zich op 400 meter afstand van de lodges van Ecolounge Sardinia.  Je kijkt vanuit het appartement zo op de Middellandse zee. Daardoor kun je elke avond van de zonsondergang genieten. Het strand is op ongeveer 800 meter en aan deze baai vind je een bar/restaurant. Net ervoor is een camping. Hier is ook een supermarktje bij. Deze camping is geopend van eind april tot half oktober. Het centrum van Sant Antioco ligt op 9 km. afstand van de appartementen. In de zomer rijdt er ook een bus naartoe.

Inrichting appartementen

Het is een groot vrijstaand huis dat is onderverdeeld in 3 appartementen. Twee appartementen zijn op de begane grond. Deze hebben een ruim terras ervoor. Ook is er een appartement op de eerste verdieping zonder terras. Maar dit appartement heeft wel het beste uitzicht over zee. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over de Middellandse zee. En je loopt binnen 15 minuten naar de mooie baai van Cala Sapone.

  • 2 ruime slaapkamers met tweepersoonsbed en grote kasten
  • Tevens een keuken met koelkast, fornuis met oven en wasmachine
  • En een badkamer met douche, w.c. en bidet

 

De benedenappartementen hebben eigen terras meubilair en ligbedden. Buiten is er een grote BBQ en een buitendouche voor gemeenschappelijk gebruik.

Mindfulness & yoga

Tijdens de mindfulness & yoga reizen gebruiken we deze accommodaties als extra verblijf buiten onze lodges. Je kunt dan kiezen of je een appartement deelt met iemand anders. Of dat je graag het hele appartement wilt huren.

Ook kun je hier alleen verblijven buiten de reizen om. En toch gebruik maken van onze activiteiten. We kunnen samen met jou een pakket samenstellen. Met daarin mindfulness & yoga trainingen, maaltijden en eventuele andere activiteiten.

appartementen Sadro op sardinie appartementen Sandro Sardinie

appartementen Sardro sardinie appertementen sandro sardinie