Badkamer met ruime douche voor elke tent nu!

badkamer lodges sardinie

Badkamer voor elke tent nu. Eerst was er maar een voor onze beide lodges, de Safaritent en de Desert lodge. Maar deze winter heeft Toni hard gewerkt en deze prachtige badkamers gecreeerd.

Badkamer Safaritent

Badkamer Safaritent

De badkamer van de Safaritent was al vrij ruim en deze ruimte hebben we gehouden voor de badkamer. Wel hebben we de indeling veranderd. Nu heeft de douche een hele ruime inloop en is gelijkvloers. Dat is praktisch en prettig, want zo hebben we ook de aankleedruimte in de doucheruimte gecreeerd. Nu hoef je dus niet eerst nat uit de douche te stappen op zoek naar een handdoek. Ook is er een grote wastafel met spiegel en schappen om je toiletspullen op te zetten. En aan de andere kant de w.c. met voldoende ruimte eromheen.

Feedback gasten

Jullie feedback is erg belangrijk voor ons en we hebben jullie tips en opmerkingen van de afgelopen jaren goed bekeken en op basis daarvan de nieuwe badkamers gebouwd. Zo is er nu ook een ventilatiesysteem aanwezig in elke badkamer. En is de lamp op sterkte en bij de spiegel. Het zal altijd beter kunnen, maar we zijn erg tevreden met het resultaat en denken dat het heerlijk douchen is nu in deze badkamers.

Reisversoepeling

Nu elke tent een eigen prive badkamer heeft, kunnen de tenten ook onafhankelijk van elkaar gehuurd worden. Het belooft weer een heerlijk seizoen te worden nu er ook weer versoepeld wordt en er minder reisbeperkingen gelden vanaf 15 mei. Dus wij verheugen ons erop dat jullie onze nieuwe badkamers komen testen en genieten van de rust en ruimte en natuurlijk van het uitzicht over de Middellandse zee en het lekkere eten van Toni. Dus wacht niet te lang met twijfelen en stuur ons een mail voor meer informatie. En boek jouw favoriete lodge nu bij ons!

Monique Van Proosdij