B&B in een tent

B&B in een tent

B&B terwijl je in een tent verblijft, wordt ook wel T&B genoemd.

Dit jaar hebben we een nieuwe accommodatie erbij, de Desert lodge. Deze leuke, stoere kleine versie van de Safaritent heeft plek voor een of twee personen. Klein is deze tent zeker niet, want je kunt er makkelijk in staan. En er is een kast voor je spullen en een waterkoker, zodat je zelf thee kunt zetten.

Doordat deze tent op een verhoogde houten vloer is gebouwd, kun je ook vanaf je terras voor de tent de zee zien. Op ongeveer 10 meter afstand is de badkamer.

B&B in de tent: het ontbijt

In de ochtend serveren wij je een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Dit brengen we bij je lodge op je eigen terras. Zo kun je heerlijk rustig wakker worden. En genieten van het mooie uitzicht en het lekkere ontbijtje. Het ontbijt bestaat uit verse broodjes en zelfgemaakte jam, yoghurt met muesli, vers fruit van het seizoen en thee of koffie.

Coaching en yoga

Vind je het leuk bij ons yogalessen te volgen of een coaching pakket te boeken en ben je alleen? Dan is deze lodge ook zeer geschikt. Wij verzorgen je maaltijden. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo bieden we yogalessen in de zomer aan, mar je kunt ook prive lessen boeken. Ook kun je kiezen voor een coaching traject met mindfulness en meditaties. Deze lodge is geschikt voor een persoon. je kunt ook op mijn site Monique van Proosdij kijken voor info over de verschillende mogelijkheden die ik kan bieden.

T&B

Verblijven on je tent en ontbijten op je eigen terras, dat is T&B bij ons. Je kunt de Desert lodge al per nacht boeken. Wil je meer weten over deze lodge of de beschikbaarheid, stuur ons dan een mail of bel ons 3450514357

Monique Van Proosdij