Bouw lodges 2020

bouw lodges 2020

Bouw lodges 2020. Hier kun je bekijken hoe we onze lodges hebben gebouwd en wat het eind resultaat is. Het zijn 2 nieuwe accommodaties geworden. Onze oude Safaritent heeft plaatsgemaakt voor een geheel nieuwe tent. En er is een kleinere versie van deze nieuwe tent bij gekomen.

Safari lodge

bouw lodges

De nieuwe Safaritent is even groot als de oude tent, maar wel veel mooier vinden wij. De tent is geheel van natuurlijk materiaal gemaakt en heeft een andere kleur, mooi beige dat past ook beter bij ons klimaat. De veranda voor de tent is nu ook overdekt, zodat je ook bij regen lekker buiten kunt genieten van het uitzicht. Ook is de vloer vernieuwd en deze is wat hoger gemaakt. Zodat het uitzicht over zee nog wijdser is. Er is een tussen wandkast geplaatst dat ervoor zorgt dat je als het ware 2 slaapkamers hebt.

Desert lodge

bouw lodges 2020

De nieuwe accommodatie heet Desert lodge, naar onze dochter Desert. Het is een stoere tent waar je prima in kunt staan. En is zeker geschikt als je alleen komt. Maar ook is het mogelijk deze tent bij de andere lodge te boeken voor de kinderen. Deze tent kan ook voor 2 personen worden geboekt. Als je alleen komt heb je een bed en een kast tot je beschikking. Ook is er mogelijkheid om thee te zetten en kun je heerlijk buiten op je terras zitten en uitkijken op zee.

Deze tent is ook heel geschikt in combinatie met individuele coaching. Je kunt deze tent dan huren met verzorging van de maaltijden en het volgen van coaching sessies.

Kennismakingsaanbieding

Boek je in de maand april een lodge voor komende zomer of voor het najaar dan kun je de Desert lodge bijboeken voor maar 295 euro. Leuk als je met meerdere reist of zodat de kinderen een eigen tent hebben.

Monique Van Proosdij