Contact

    • contact, sardinietrips over ons Toni en MoniqueContact met Sardinietrips

  • Wilt u even contact met ons dan kan dit via mail of telefoon. ook kunt u ons op onze Facebook pagina een mailtje sturen.
    • Op telefoonnummer 00393450514357 kunt u ons telefonisch bereiken. Dit is onze italiaanse mobiel, maar u kunt in het nederlands met ons praten. Ook kunt u ons via dit nummer op Whatsapp bereiken.
    • Ook kunt u ons op dit nummer, 010-2614073, bereiken tussen 9.00- 18.00
  • Wij staan u persoonlijk te woord en spreken Nederlands, Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie dan kunt u hieronder klikken.

Contact via mail

Persoonlijk contact

Wij zijn jaren geleden geemigreerd naar Sardinie en hebben een lange reputatie opgebouwd inmiddels als Sardinie kenners.

Eerst hebben we ons voornamelijk bezig gehouden met toerisme. Nu houden we ons meer bezig met ec- toerisme en onze welzijnsreizen. U kunt ook op Ecolounge sardinia kijken voor meer info over onze lodges. Of op Sunny mind travel voor meer info over onze welzijnsreizen.

Wat wij wel nog steeds bovenaan hebben staan is het persoonlijk contact. We vinden het erg belangrijk dat u goed geholpen wordt en we besteden dan ook zorg en aandacht in de omgang met onze gasten. Ook geven wij u een eerlijk antwoord. Mocht het zo zijn dat een collega van ons u beter kan helpen, dan zullen we u doorverwijzen naar een van onze andere collega’s.

Heel veel vakantieplezier!