Extra mindfulness & yoga reis juni!

extra reis juni naar Sardinie met mindfulness yoga en meditatie.

Extra reis staat in juni gepland van 12-16 juni

Een extra reis juni staat gepland. er blijkt toch meer interesse te zijn voor het meedoen aan een mindfulness & yogareis. Dus daarom hebben we besloten nog een reis te plannen van dinsdag 12 tot zaterdag 16 juni.

Voor degene die niet zoveel met voetbal hebben en het wel even prettig vinden uit de WK hectiek te zijn. Of gewoon omdat het kan en je graag jezelf een mooi kado wilt geven.

De extra reis zal ook verzorgd worden door Toni, die weer de lekkerste maaltijden zal klaarmaken voor jullie. Inmiddels hebben we al velen van jullie weer mogen begroeten en horen vaak terug dat jullie vooral weer verheugen op de maaltijden. Allebei werken we vanuit ons hart en willen we graag dat jullie het fijn bij ons hebben. We leggen jullie graag in de watten zodat jullie nergens aan hoeven te denken als alleen jezelf.

Zo kun je echt de tijd nemen om weer thuis te komen bij jezelf. Inzicht verkrijgen in wie je nu werkelijk bent en wat je nu werkelijk wilt.

Wil je meer info over deze reizen, kijk dan hier

Ik meld me nu aan voor deze reis!

Ervaring deelnemer oktober 2017

Ik was deelnemer tijdens één van je reizen in oktober vorig jaar. Het was op dat moment één van de beste dingen die ik kon doen. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en heb ik ontzettend veel zin in nog zo’n reis.

We werken met kleine groepjes en deze zijn niet groter dan 6 a 8 personen. Deze grootte is precies goed om zo onze maximale aandacht aan iedereen te kunnen geven en dat onze begeleiding er zo voor zorgt dat je helemaal bijkomt. De batterij is zo weer opgeladen en eenmaal thuis kun je er weer even tegen.

Eenmaal per jaar een ontspanningsreis als deze is zeker aan te raden voor iedereen. Het is als een investering in jezelf. het is msschien niet heel goedkoop, maar het zorgt wel voor een hoog rendement. Uiteindelijk zal je de werkstress beter aankunnen. Het geeft je meer kracht en rust om de problemen van het leven beter te overzien. Het zorgt voor een hogere levenskwaliteit!

Ervaring deelnemer mei 2017

Het mooie is wel dat ik in de afgelopen moeilijke tijd geconstateerd heb hoeveel de afgelopen jaren van (toch niet mega intensieve) beoefening van yoga en mindfulness me sterker hebben gemaakt wat me ook weer kracht en moed geeft voor de toekomst. Maar de angst en boosheid zijn uiteraard ook nog steeds aanwezig en een paar dagen intensieve training op het mooie Sardinië onder jouw bezielende begeleiding kan ik best gebruiken. Dus graag kom ik weer!

Monique Van Proosdij