Kids club, vakantie voor iedereen!

kids club Ecolounge Sardinia

Kids club is speciaal voor kinderen. Samen met Desert, een ervaren activiteiten begeleidster, gaan ze allerlei leuke activiteiten doen.

Activiteiten

Gericht op de leeftijd en de wensen van de kinderen kunnen ze verschillende activiteiten doen. Zoals bijvoorbeeld schilderen, tekenen. Maar ook samen op zoek naar de verschillende insecten, reptielen, slangen en andere dieren die er bij ons te vinden zijn. Of spelen in het klimpark.

Kids club, vakantie voor iedereen

Het voordeel is dat je met een gerust hart je kinderen bij Desert kunt achter laten en zij zich opperbest zullen vermaken. Terwijl jij ook iets voor jezelf kunt doen. Misschien is dat gewoon lekker even niets doen, luieren in de strandstoel en een boek lezen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een yogales, coaching of Bodymind sessies mee te doen of te boeken.

Desert

Desert heeft enkele jaren ervaring met het begeleiden van activiteiten gericht op kinderen. Ze heeft op zomerkampen meegeholpen, die speciale activiteiten bieden in de zomer voor de kinderen. In Italie hebben de kinderen ruim 3 maanden vakantie en er wordt dus van alles georganiseerd om in ieder geval een ochtend programma te bieden.

pakket Bodymind

Je kunt ook samen met ons een Bodymind pakket samen stellen waarin je kiest voor een paar lessen Bodymind of Bodyfit bijvoorbeeld. Maar je kunt ook kiezen uit yogalessen of Calisthenics lessen. Zo kun je in dit pakket ook ontbijt en diner mee boeken. Dit wordt dan op je terras voor de lodge geserveerd. Ook kun je in het pakket aangeven wie er welke les wil volgen en wie niet. Hieronder een voorbeeld pakket Bodymind family. Je kunt dit pakket helemaal aanpassen aan jullie wensen.

Pakket Bodymind family

vanaf 1297,00

7 overnachtingen in de Beachlodge of de Safaritent

ontbijt en diner

1 mindfulnesswandeling 

5 ochtendmeditatie

2 yogalessen of Bodymind sessies

Bodyfitlessen of Calistenics

Totaalprijs

1297,00 euro per familie obv een verblijf in
de Safaritent in de andere maanden.

1697,00 euro per familie obv een verblijf in
de Safaritent in juli of augustus

1397,00 euro per familie obv een verblijf in
de Beach lodge in de andere maanden.

1797,00 euro per familie obv een verblijf in
de Beach lodge in juli of augustus

*Alleen kinderen tot 12 jaar zijn bij de prijs inbegrepen.