Kinderen meenemen.

kinderen in een lodge bij Ecolounge Sardinia SardinieIs het leuk om met kinderen bij ons te komen?

Jazeker. Allereerst omdat we dieren hebben en kinderen houden van dieren. Waar wij vaak weer wat vertrouwen moeten krijgen in dieren en het ook goed is als volwassene weer wat meer contact te maken met dieren, hebben kinderen nog hun ontvankelijkheid en genieten volop van de aanwezigheid van welk dier dan ook. In de tuin op zoek gaan naar de verschillende dieren zoals een hagedis, slangetje of slakken is al een avontuur.

We hebben zelf 3 honden, 3 katten en een schildpad(je). Ze zijn gewend aan kinderen en vinden het leuk te spelen, maar ze kennen ook hun plaats. Je kunt hier meer over ons lezen

Hoe leven wij hier?

Ook is het leuk voor hen om te zien hoe wij hier leven. Het is een heel ander leven als in Nederland. We hebben water uit de put dat in een reservoir gepompt wordt. Het regenwater vangen we op voor de planten in de zomer. Het regent heel weinig en daarom is water schaars hier en zijn we er zuinig op.

kinderen vakantie in een lodge op SardinieAls je het belangrijk vindt je kinderen mee te geven dat we zuinig moeten zijn op onze aarde en de natuur om ons heen, dan is het een goed idee om bij ons te verblijven. Onze accommodaties zijn simpel en hebben alle basisbenodigdheden. Ook dit vinden ze vaak heel leuk.

Maar ook voor jullie is het fijn, want als de kinderen het naar hun zin hebben kunnen jullie ook achterover leunen en genieten van een rustgevende vakantie. Zo laadt het hele gezin de batterij weer op en komen jullie uitgerust thuis.

Eventueel kun je kiezen voor aanvullende yoga/mindfulness trainingen Sunny mind up of extra maaltijden verzorgd door Toni. Om zo jullie vakantie helemaal compleet te maken!

Meer over onze lodges kunt u lezen op Ecolounge Sardinia.