Kids club, speciaal voor de kinderen!

kinderen, kids club Ecolounge Sardinia

Kids club is speciaal voor de kinderen. Wij bieden relax vakanties aan. En we bevinden ons op een prachtige locatie om ook echt tot rust te komen. Uitzicht over zee, midden in de natuur en veel privacy. Vaak vragen mensen ons of het ook leuk is om met het gezin te verblijven. En dan met name of de kinderen zich dan ook vermaken. Eerlijk gezegd is dit nooit een probleem geweest. Ik denk dat wij volwassenen ons meer druk maken of onze kinderen zich wel vermaken. Zij hebben niet zoveel nodig. Een beetje fantasie, een gevonden steen of stuk hout en een groot terrein is vaak al voldoende. Of de aanwezigheid van onze honden en katten.

Kids club en ontspanning

Maar wij bieden ook andere activiteiten ter ontspanning zoals yoga of Bodymind sessies. Maar ook Bodyfit, Calisthenics, wandelingen en coaching. Nu kun je dus ook meedoen aan deze activiteiten en terwijl jij even een moment voor jezelf hebt en ontspant worden de kinderen bezig gehouden. Desert heeft veel ervaring met kinderactiviteiten. Zo kunnen ze schilderen of tekenen als ze dat leuk vinden. Maar ook spelen in het klimpark of met de dieren. Desert spreekt redelijk goed Nederlands.

een uurtje rust of een pakket?

Je kunt er voor kiezen om ter plekke te beslissen of je meedoet aan een Bodymind les of een yoga sessie wilt boeken. Ook maaltijden, wandelingen en andere sessies kun je allemaal ter plaatse reserveren. Maar je kunt er ook voor kiezen van te voren een pakket te boeken. Zo kun je al verschillende activiteiten vastleggen. Er is al een Bodymind family pakket om je een idee te geven van de mogelijkheden en prijzen. Ook kun je als je hier bent met ons afspreken dat je graag een uur of langer iets wilt gaan ondernemen terwijl de kinderen hier zijn.

Monique Van Proosdij