Last minute aanbieding!


Last minute aanbiedingLast minute aanbieding

Last minute vertrekken naar Sardinie en verblijven in een van onze lodges voor een mooi prijsje?

Dat kan!

De lodges worden veel geboekt. Omdat er maar drie zijn, raken ze ook snel volgeboekt. Maar soms is er een kleine periode over of een annulering. Hier maken we dan een mooi last minute aanbod van.

Die vind je steeds hier.

Dit is de last minute aanbieding:

data: 14-25 juli staat nog vrij voor de Beach lodge

verblijf: Beach lodge

Prijs: 750 euro voor de hele periode.

Ryan air biedt een goede vluchtprijs op dit moment.

Eventuele mogelijkheden: bijboeken mindfulness & yoga trainingen met Monique en maaltijden verzorgd door Toni

De lodges

Onze lodges liggen op een prachtige plek in zuidwest Sardinie, waar de natuur nog ongerept en uitgestrekt is. De lodges zijn bij uitstek geschikt om even helemaal tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Dit kunt u doen door de lodge te huren en heerlijk van de rust en ruimte te genieten. Maar je kunt je verblijf ook uitbreiden met nog meer ontspanning. Zo kun je zich helemaal laten verzorgen door ons, door alle maaltijden mee te boeken. Dan word je elke dag op uw eigen terras bediend.  Ook worden de maaltijden elke dag vers voor jou speciaal bereid door onze topkok Toni en kun je genieten van een glas wijn met uitzicht op zee en de elke dag weer spectaculaire zonsondergang.

Wil je nog meer ontspanning en rust in jezelf?

Dan kun je ook de Sunny mind up trainingen van Monique bijboeken. Deze trainingen zijn gericht op ontspanning en het weer terugvinden van jezelf. Deze trainingen vinden plaats in de yogahut of op een andere locatie in de natuur, aan zee of tijdens een wandeling. Tijdens de trainingen maakt Monique gebruik van verschillende meditatie technieken, yoga, Qigung. Je hoeft geen ervaring hiermee te hebben om deze trainingen te kunnen boeken. Monique past elke training op jou persoonlijk aan.

meer info Sunny mind travel