Last minute naar Sardinie

last minute sardinie

last minute sardinieLast minute Sardinie, lijkt je dat wat?

Omdat je :

  • er toch nog even een week helemaal uit wilt zijn.
  • net examen hebt gedaan en liever voor de drukte uit even op vakantie wilt.
  • Of gewoon omdat je het hebt verdiend!

Kom dan naar Sardinie en boek bij ons een lodge last minute!

Wanneer

20-25 augustus 2018

Last minute Sardinie, wat is de Aanbieding?

Elke dag gratis diner van ons.

Wil je met meer personen in de lodge dan kunnen jullie de maaltijden bijboeken 2 voor de prijs van 1. Meer info over onze lodges vind je hier

Deze aanbieding geldt alleen van 20-25 augustus in de Safari lodge.

stuur een mail

Augustus op Sardinie

De maand augustus is een gezellige maand op Sardinie. Het is in Sant Antioco gezellig druk, niet overdreven. Wel zijn het hoofdzakelijk italiaanse toeristen, want de Italianen hebben altijd in augustus vakantie. Rond 15 augustus zijn er allerlei festiviteiten en is het topdruk. Maar na 15 augustus is het weer gezellig met elke dag leuke kraampjes en muziek. Wat ook erg leuk is, elke do,vrij, en zaterdagavond dansen op het plein aan de haven. Doet ook wel een beetje Zuid- Amerikaans aan. Sant Antioco is echt een aanrader in de zomer. Door de ligging is er altijd een verkoelend briesje en geen massa- toerisme, zelfs niet in juli en augustus.

Mindfulness en yoga

Mocht je het leuk vinden, dan is het ook mogelijk om sessies mindfulness en of yoga bij te boeken. Je kunt een paar trainingen boeken of een plan maken samen met mij gericht op jouw wensen.

In juli geef ik 2 keer in de week een gratis yogales op dinsdag en donderdag ochtend. De Zomeryoga.

Dit hoeft natuurlijk niet, je kunt ook gewoon genieten van onze lodge en je heerlijk elke dag laten verwennen door de meest verse en heerlijke gerechten die Toni voor je verzorgt.

Monique Van Proosdij