Lodge

Vakantie houden op Sardinie terwijl u verblijft in een van  lodge.

Waar liggen onze lodges op Sardinie?

Ecolounge Sardinia bestaat uit twee lodges die zich bevinden op  Sardinië. Sardinie is het op een na grootste eiland in de Middellandse zee. En is een van de eilanden behorende bij Italie. De 2 lodges bevinden zich in het Zuidwesten van Sardinië op het schiereiland Sant Antioco. Sant Antioco wordt ook wel eens Sardinië in miniatuur genoemd. Het is het vier na grootste eiland van Italie en vertoont veel gelijkenis met het moedereiland Sardinië, zoals de 4 verschillende kustlijnen.

 Wat houdt Ecolounge Sardinia in?

Ecolounge is een samentrekking van eco en lounge, waarbij eco bij ons staat voor de mooie, nog ongerepte natuur waar de lodges zich bevinden. Lounge staat voor het genieten van de rust en eenvoud van de natuur. Maar ook voor het genieten van heerlijke maaltijden met zorg bereid door Toni.  Hij maakt voornamelijk gebruik van eerlijke, lokale en biologische producten. We hebben hele lieve honden en katten, die het altijd gezellig vinden als er dierenliefhebbers komen. maar ook hun plaats weten en hun eigen ruimte hebben.

Onze lodges zijn gericht op rust en natuur en ze zijn het hele jaar te boeken voor personen vanaf 16 jaar. Alleen in de maanden juli en augustus verwelkomen wij ook gezinnen met jongere kinderen.

Vakantie op Sardinie= Genieten van ongerepte natuur en rust.

Maar ook staat Ecolounge voor simpelweg genieten. Met een goed boek ( er staan er genoeg in de boekenkast) in het zonnetje of lekker niets doen en genieten van het prachtige uitzicht over de Middellandse zee en de zonsondergang die elke avond anders is. Genieten van de natuur in al zijn facetten. Genieten van de eenvoudige manier van leven die zorgt voor rust.

vakantie in een lodge op Sardinie Is Ecolounge Sardinia geschikt voor u?

Beantwoord onderstaande vragen met Ja of Nee

  • Houdt u van de natuur zoals die zou moeten zijn, ongerept en passend bij het seizoen?
  • Bent u milieubewust?
  • Houdt u van lekker eten ?
  • Vindt u het belangrijk geen water te verspillen?
  • Gaat u bewust om met energie?
  • Bent u op zoek naar rust?
  • Houdt u van eenvoud en terug naar de basis?
  • Houdt u van dieren?

Heeft u op een of meerdere vragen NEE geantwoord, dan vragen wij u er toch nog eens over na te denken of onze lodges geschikt zijn voor u. Eventueel kunt u contact met ons opnemen hierover. We vinden het belangrijk dat uw verwachtingen klopppen met hetgeen wij bieden. We vinden het prettig onze bijzondere plek te delen met gelijkgestemden.

  De lodge

Ecolounge Sardinia heeft maar 2 vakantie verblijven die u kunt huren. De Beach lodge is een van hout gemaakt huisje met 2 slaapkamers. De Safari lodge  is een grote ingerichte tent. Omdat er maar 2 accommodatie’s zijn heeft u veel ruimte rondom het verblijf. Dit zorgt voor genoeg privacy, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie en van de rust. Zelfs in het hoogseizoen.

Arrangement

Om uw vakantie bij ons kompleet te maken, kunt u de lodges ook boeken inclusief arrangement. U kunt dan een pakket samenstellen met mindfulness & yoga trainingen en of wandelingen. Dit pakket kunt u ook aanvullen met ontbijt en diner. Zo wordt u kompleet verzorgd door ons. Lekker en gezond eten en drinken is voor ons erg belangrijk. Mocht u beslissen om een maaltijd bij ons te reserveren, dan dragen wij er zorg voor dat alles wat wij u serveren met veel liefde en aandacht wordt bereid. Wij vertellen u graag over de producten die wij gebruiken en over de fair trade wijnen die wij schenken.

Ecolounge Sardinia, twee lodges op Sardinie!

U verblijft op een bijzondere locatie in het zuidwesten van Sardinie aan zee. De nadruk ligt op het buiten zijn en genieten van de natuur en het prachtige uitzicht. Wel alle voordelen van kamperen maar zonder de nadelen!

Als u geïnteresseerd bent in een vakantie bij ons, kunt u ons mailen of bellen voor meer informatie en reserveren. Omdat er maar twee lodges zijn, zijn ze vrij snel geboekt, zeker in het hoogseizoen. Dus wilt u graag reserveren, wacht dan niet te lang met boeken. Mocht u vragen hebben over hoe te reizen naar Sardinië, autoverhuur of anders dan kunnen wij u daarbij helpen.

beschikbaarheid en info opvragen