Mindfulness & yoga

mindfulness & yoga op sardinieMindfulness toepassen tijdens je verblijf op mindful eiland Sardinie? Wil je tijdens je vakantie ook yogalessen volgen?  Dat kan!

Zomeryoga

In de zomermaanden juli en augustus en in de mei -en herfstvakantie kun je op dinsdag -en donderdagochtend meedoen aan de zomeryoga lessen van Ecolounge Sardinia.

Je hoeft hiervoor niet te verblijven in de lodges. Je mag ook meedoen als je ergens anders verblijft. Als je ons van te voren even laat weten dat je mee wilt doen, dan ontvang je van ons per mail de routebeschrijving. De lessen zijn in de yogahut of op het strand. De kosten bedragen dan 10,00 euro per persoon.

Wat doe ik in de yogales?

Mijn yogalessen zijn gebaseerd op ontspanning en mijn hoofddoel voor jou is dat je hoofd tot rust komt. Ik begin met een kleine meditatie en zal dan verschillende houdingen uit Yin yoga gebruiken. Dan volgt een korte Yang serie. Een flow van houdingen. Ik sluit af met een ontspanning.

Yoga en mindfulness tijdens je verblijf

Ook kun je er voor kiezen om tijdens je verblijf een prive training te boeken. Dit kan een op een maar ook bijvoorbeeld samen met je partner en of kinderen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Mindfulness & yoga reizen

Ook kun je je aanmelden voor een van onze groepsreizen Mindfulness & yoga.

Tijdens deze mindfulness reizen leer je meer ontspanning aan te brengen in je dagelijks leven. Ook krijg je meer inzicht in je gedachten, zodat je controle hebt over je gedachten. Zo neem je controle over je leven en zorg je zelf voor meer geluk.

 mindfulness & yoga reizen sardinie zomeryoga op sant antioco sardinie elke week. Wat houdt de mindfulness & yoga reis in?

  • trainingen in mindfulness en yoga
  • en ook Qigong en ademhalings -en ontspanningsoefeningen
  • kennismaking met mijn methode Sunny mind up
  • tijd voor jezelf
  • persoonlijke begeleiding
  • heerlijke maaltijden verzorgd door Toni
  • verblijf in een lodge of appartement aan zee op een prachtige locatie
  • kleine groepen met maximaal 6 personen
Ik heb een vraag

 

Voor wie is deze reis  geschikt?

Deze Mindfulness & yoga reis is voor iedereen die toe is aan wat meer ontspanning in het leven en meer wil gaan genieten.

 

Meld je hier aan

Waar verblijf je?

 mindfulness vakantiehuis Sandro bijSardinietrips op SardinieAccommodatie

Tijdens de Mindfulness  & yoga reis verblijf je in een van de onderstaande accommodaties. Deze zijn in de buurt van Ecolounge Sardinia waar de maaltijden en sommige trainingen zullen plaatsvinden.

 Appartementen met uitzicht op zee

Op 400 meter van Ecolounge Sardinia staat een vrijstaand huis, dat is onderverdeeld in 3 ruime appartementen. Ieder appartement bestaat uit 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en een badkamer. De kamers van de appartementen zijn verzorgd ingericht . Als je kiest voor een eigen appartement heb je ook de beschikking over een eigen badkamer en keuken. lees hier meer over de appartementen

Lodge

Ook kun je kiezen om in een van onze lodges te verblijven op ons terrein. Wil je weten hoe die eruit zien? Kijk voor meer info over onze lodge op Ecolounge Sardinia