Mindfulness & yoga reis nu met leuke aanvulling!

mindfulnessreizen en yoga sardinie

Mindfulness & yogareizen van Sunny Mind Travel kunt u bij ons boeken.

Ook voor 2016 staan er weer 6 Mindfulnessreizen gepland.

mindfulnessreizen mei sardinieNu is het prettig om tijdens de Mindfulnessdagen ook vrije tijd te hebben tussen de trainingen in, maar het is ook leuk om andere activiteiten te ondernemen en meer over het eiland te weten te komen. Daarom komen we met leuke aanvullingen voor je reis naar Sardinie.

Je kunt nu kiezen om alleen voor de Mindfulness te komen. Je vliegt dan op dinsdag naar Cagliari en je hebt dan van woensdag tot en met vrijdag je mindfulness & yoga programma met alle trainingen. Je kunt er dan voor kiezen om zaterdag weer terug te vliegen.

Wil je graag een week verblijven dan kan dit ook. Je kunt ervoor kiezen tot dinsdag te blijven. Nu hebben we voor de resterende dagen verschillende leuke workshop die je kunt boeken.

Zo kun je voor pakket C kiezen. Dan heb je op zaterdag nog twee extra trainingen in Mindfulness, yoga en Qigong.

Op zondag kun je een yoga verdieping volgen bij Swami Siddharta. Zij zal je meer vertellen en laten ervaren over integrale yoga. Yoga is niet alleen een fysieke bezigheid. Yoga wordt een manier van leven waarin er ook veel aandacht is voor de energie op verschillende niveau’s.

Op maandag neemt Monique je mee op een tour door het historisch centrum van Sant Antioco, oudste stad van Sardinie , een rondrit over het schiereiland en afsluitend een wijnproeverij in een cantina  van Sant Antioco.

Ook plannen wij op een van deze drie dagen een ayurvedische massage van een uur voor je in.

Je kunt ook kiezen voor pakket B en dan maar 1 of 2 onderdelen van pakket C extra los bij boeken. Meer over de verschillende pakketen en de inhoud hiervan vindt je bij Sunny Mind Travel

Monique Van Proosdij