Nieuwsbrief lente- recept van Toni

nieuwsbrief Sardinietrips koken met Toni.

lekker eten met toni op sardinieNieuwsbrief Sardinietrips-lente recept.

Dit keer maakt Toni Lasagne van saffraan met groene asperges.

 Wist u dat

Sardinietrips alweer 7 jaar bestaat en we besloten hebben alleen nog de lodges van Ecolounge Sardinia te blijven verhuren en onze mindfulness & yoga reizen en themareizen aan te bieden.

We hebben Ecoloungesardinia ook alweer 6 jaar en hier blijven we ons voornamelijk op toeleggen. Onze lodges worden momenteel helemaal opgeknapt en krijgen een hele nieuwe look, hier kunt u later meer over lezen op onze site.

Verder hebben we Sunnymindtravel gestart. Bij Sunny mind travel gaan we onze Mindfulness & yoga reizen aanbieden, die u 6 keer per jaar bij ons kunt boeken. Kunt u niet op deze data, dan kunt u ook los van deze data komen en verblijven in een lodge en verzorging en trainingen op maat.

 

Saffraanlasagna met groene asperges

  Saffraan is de benaming voor de stampers en meeldraden van de saffraankrokus (Crocus sativus). De naam saffraan stamt van het Arabische woord ‘zafaran’ en betekent ‘geel zijn’. Rond 1000 voor Christus werd de plant in Perzië in grote hoeveelheden verbouwd, hoofdzakelijk voor de kleur en voor cultische doeleinden.

De plant is inheems in Zuidwest-Azië en Zuid-Europa. Om ongeveer 0,1 gram saffraan te verkrijgen, heeft men 120 tot 160 krokusbloesems nodig.

Monique Van Proosdij