Over ons

over ons vakantie op sardinie

Over ons

Over ons kunt u hier meer lezen. Even voorstellen. Mijn naam is Monique, ik kom uit Nederland en ben samen met mijn man en twee kinderen naar Sardinie geemigreerd. We wonen in Sant Antioco, het zuidwesten van Sardinie. Samen met mijn man die uit Sardinie komt, heb ik veel van het eiland gezien. Ook hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Dat is iets wat hier op Sardinie nog hoog in het vaandel staat.

Lodges

Zelf wonen wij op een prachtige locatie op het schiereiland Sant’Antioco. Daar bevinden zich onze ecolounge vakantieverblijven. Dit zijn 2 eco-lodges. We willen je onze prachtige plek laten ervaren. Maar ook kun je genieten van heerlijk eten en drinken.

Rondreis en trips

We hebben leuke trips bedacht, die je kunt doen als je in een van onze lodges verblijft.

Ook hebben we een unieke rondreis bedacht, waar je de mooie dingen van het eiland kunt zien. Op ieder bijzonder adres word je zeer gastvrij onthaald op sardijnse wijze met een nederlands/ belgisch aanspreekpunt.

Ook kunnen wij je adviseren op het gebied van varen of vliegen naar Sardinie. Via deze site kun je een auto boeken met laagste prijsgarantie.

Toni

Toni komt uit Sardinie, Sant’Antioco om precies te zijn. Zijn moeder komt van Carloforte( San Pietro) en zijn vader van Sicilie. Op 17- jarige leeftijd is hij via Noord Italie en Duitsland uiteindelijk in Nederland gekomen, waar hij voornamelijk in restaurants heeft gewerkt. Door zijn ervaring met de verschillende keukens is hij de Sardijnse keuken meer gaan waarderen. Voornamelijk vanwege de puurheid en de eenvoud. Dit komt door het toevoegen van de goede lokale producten.  En… het overbrengen van generatie op generatie van de recepten.

Monique

Zelf heb ik 10 jaar horeca ervaring in Nederland opgedaan. Ook heb ik Psychologie en oefentherapie Mensendieck gestudeerd. Daarna heb ik verschillende studies gevolgd zoals Pilates, yoga, ontspanning, Mindfulness training en Meditatie. Elk jaar begeleid ik zelf onze Mindfulness & yogareizen. Daar laat ik ervaren hoe men iets meer ontspannen in het leven kan staan met behulp van kleine aanpassingen.  Ook leer je weer luisteren naar je hart.

Toni en ik heten je samen met onze kinderen Jim en Desert welkom op Sardinie!