Paardrijden

 paardrijden sardinie langs het strand  Paardrijden op Sardinie. 

Paardrijden kun je heel goed op Sardinie. Sardinietrips werkt o.a. samen met manege Carolina ranch of manege Coaquaddus. Deze maneges bevinden zich op het schiereiland Sant Antioco aan de westkust. Ze hebben Sardijnse arabieren en verzorgen verschillende paardrijtrips. U kunt een tocht van 2 tot 4 uur maken, maar u kunt ook meerdere tochten maken, langs verschillend natuurschoon en steeds overnachten in de buurt.    

 

                                                                                  

Paardrijtocht

Vanaf een manege vlakbij Sant Antioco gaat u paardrijden langs de kusten van Sant Antioco. Samen met een ervaren gids gaat u een trip maken van  door de ongerepte natuur van Zuidwest-Sardinie. Dan rijdt u naar de kust en vervolgt rit langs de prachtige, diverse stranden en baaien. Een rit om nooit te vergeten en voor iedereen te doen, beginner of prof!

inclusief gids:  € 50,00                                    duur:2 uur 

 

Paardrijtrektocht

Ook is het mogelijk een arrangement te boeken. U gaat dan een paar dagen op trektocht te paard. Zo verkent u het eiland wat meer en geniet u van de ongerepte natuur. Ook gaat u te paard over prachtige witte stranden en langs de diepblauwe zee. Na het ontbijt vertrekt u met een gids die u naar de mooiste plekjes brengt. Lunchen kan of onderweg op een geschikt picknick plaats of in een restaurant. Aan het eind van de dag komt u bij uw overnachtingsadres aan, waar u u even kunt opfrissen en vervolgens een heerlijk sardijns diner krijgt voorgeschoteld. De overnachtingsadressen zijn voornamelijk agriturismi of B&B, gelegen op mooie locaties.

Prijs op aanvraag.