Paardrijtrektocht

Paardrijtrektocht

Paardrijtrektocht in het zuidwesten van Sardinie. Na aankomst op vliegveld Cagliari wordt je afgehaald en naar het eerste agriturismo gebracht. Hier wordt je door ons ontvangen en zullen wij het programma met jullie doorspreken van jullie paardrijvakantie onder het genot van een welkoms aperitief. Daarna genieten jullie van een heerlijk van een typisch sardijns maal en heerlijke sardijnse wijn.

paardrijtrektocht SardinieDe volgende dag

De volgende ochtend na het ontbijt wordt je naar de manege gebracht waar je kennis maakt met je paard en de eerste tocht gaan maken naar Monte Sirai. De archeologische opgraving geeft  meteen een goede indruk van de geschiedenis van het eiland Sardinie en na een picknick zal een gids jullie daar een rondleiding geven. Hierna rijdt je verder tot je bij het volgende agriturismo aankomt. Hier kun je even lekker bijkomen en daarna volgt het diner.

Dag 3

Dan op dag 3 vertrekken jullie voor een mooie tocht door de prachtige natuur van het Zuiden naar Is Loccis. Deze oude Borgo( wijk) is van oorsprong ontstaan doordat vissers zich daar zijn gaan vestigen. In de verte zie je de lagune met daarachter Sant Antioco liggen. Deze wijk is helemaal gerenoveerd en in authentieke staat terug gebracht.  Hier krijgen jullie een echt authentiek sardijns maal , geroosterde vis en natuurlijk ontbreekt ook hier de wijn niet. Daarna nog een klein ritje met de paarden om de omgeving te bekijken en  nemen jullie je intrek in het volgende agriturismo voor het diner en de overnachting.

 

 

paardrijtrektocht sardinieDag 4

Op dag 4 vertrekken jullie naar het mooie plaatsje Tratalias. Hier wordt in het middeleeuwse centrum gestopt voor een kleine lunch en daarna rijden jullie door naar het volgende Agriturismo via een mooie route door de natuur. Ook bij dit Agriturismo zal er een diner voor jullie klaarstaan. Wil je meer info over dit agriturismo lees dan hier verder.

Domus de janas

De volgende ochtend wordt er een mooie tocht gemaakt naar de zogenaamde Domus de Janas, prehistorische graven, ook hier veel natuur schoon en een bijzondere route te paard. Na een kleine lunch rijden jullie  terug naar de manege, waar de paarden kunnen uitrusten en er voor jullie een Pizzata klaarstaat. Een pizzata is gezellig met een groep meerdere pizza’s eten, die allemaal in stukken zijn gesneden, zodat iedereen steeds een ander stukje pizza proeft.

Dag 5

De volgende ochtend rijden jullie vanuit het agriturismo naar een plekje waar je alleen met de paarden kunt komen of te voet.Een van de mooiste delen van Sardinie Dit is een bijzonder mooi stukje van Sardinie met haar witte zandstranden en azuurblauwe zee. Jullie gaan galopperen over deze parelwitte duinen, langs de zee. Hierna een kleine lunch en dan zullen de paarden naar de manege gebracht worden. Jullie hebben hier gelegenheid om de middag lekker op dit prachtige strand te verbrengen. Aan het eind van de middag worden jullie opgehaald en naar jullie laatste onderkomen gebracht.

Vrije dag

De volgende dag is vrij te besteden, maar eventueel is er een mogelijkheid om nog een extra excursie of dagtrip met paarden te maken.

Op de dag van vertrek worden jullie weer naar het vliegveld gebracht.

Kosten paardrijtrektocht:

Deze paardrijtrektocht duurt een week en de kosten voor deze reis bedragen 1295 euro p.p.

 Inclusief:

  • Alle 7 overnachtingen.
  • Alle maaltijden
  • Verplichte Verzekering, wil je aanvullend verzekerd zijn voor bijvoorbeeld botbreuken etc. Dan betaal je 30 euro extra bij per persoon.
  • het transfer van en naar de vluchthaven.
  • De prijs is obv een gedeelde 2 persoonskamer, voor gebruik eenpersoon geldt een toeslag van 25 euro per nacht.

Exclusief:

–   de maaltijden op de vrije dag

–   de vlucht ( wij kunnen je wel adviseren over de vlucht)