Reserveren

Reserveren bij Sardinietrips

Noot vooraf: Waar mogelijk besparen we graag papier en enveloppen om het milieu een handje te helpen. Alle communicatie rond de reservering en de betaling(en) behandelen we per e-mail.

Wij accepteren alleen betalingen via bankoverschrijving Rabobank: 1321.67.204 tnv Sardinietrips , Monique van Proosdij te Wageningen.

Voor de betalingen sturen we, per e-mail, een factuur. De betaling wordt, veilig en gemakkelijk, on-line verwerkt via RIB( Rabo bank).

U kunt een accommodatie of reis op Sardinie van Sardinietrips op twee manieren reserveren;

1. E-mail, reserveren via e-mail heeft het voordeel dat u rustig thuis alle informatie actueel voorhanden hebt en dat u uw reservering kunt doen op die tijd die u het beste past, 7 dagen per week 24 uur per dag.

2.Telefonisch, telefoonnummer 0031-10 2614073 waar we u graag helpen en informatie geven.

 

Na de reservering:

U ontvangt, per e-mail, een bevestiging van uw reservering met daarin alle gegevens omtrent de reservering .

De betalingen verlopen als volgt:

1e termijn, is een aanbetaling van 30% van het factuurbedrag en dient te zijn voldaan binnen de op de factuur gestelde termijn.

 

2e termijn, de restantbetaling, is verschuldigd vanaf 8 weken voor aankomst

 

bij reserveringen met een aankomst binnen 8 weken na de reserveringsdatum is het volledige factuurbedrag direct verschuldigd.

Na betaling van het volledige factuurbedrag ontvangt u een e-mail met de voucher en alle nodige informatie over de accommodatie en of reis en andere afspraken.

Leest u ook onze algemene voorwaarden goed door, zodat u weet waar u aan toe bent. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Wij wensen u een fijne tijd toe op Sardinie!