Safari lodge

safari lodge vakantie op SardinieSafari lodge, een unieke lodge op Sardinie

De Safari lodge staat samen met de Beach lodge aan de westkust van het schiereiland Sant Antioco, ten Zuidwesten van Sardinie. Beide lodges horen bij Ecolounge Sardinia. Wat de lodges zo uniek maakt, is dat het er maar twee zijn en u veel ruimte en privacy heeft om de lodge. Ook is het mogelijk diner en of ontbijt bij uw lodge te bestellen. Verder kunt u zich ook aanmelden voor een leuke trip zoals een mindfulness & yogasessie op het strand, wandelen of een ayurvedische massage.

  Safari lodge, vakantie op SardinieIn de Safari lodge

De Safari lodge is een stijlvol ingerichte ruime tent. Zo beschikt u over opgemaakte orthopedische bedden, die zorgen voor een goede nachtrust. De tent beschikt over stroom en heeft 2 nachtkastlampjes. Ook is er in de tent een keukenblok, met alle kookbenodigdheden, zoals pannen, borden, bestek, glazen en schalen. Tevens is er een eethoek aanwezig evenals een kast gevuld met boeken.  Er is elektra, gas en water aanwezig bij de tent.

 safari lodge sardinieBuiten

Buiten heeft u uw eigen terras met een gezellig zitje dat wijds uitzicht op zee heeft. Maar ook een lekkere hangmat om heerlijk in te luieren in de schaduw onder de boom. Ook beschikt u over een eigen ruime badkamer. Deze badkamer heeft een douche, w.c. en ruime wastafel en bevindt zich op 20 meter afstand van de tent. Deze badkamer is alleen voor de Safari lodge.

Naast de Safari lodge is er een buitendouche, die vooral in de zomer zeer practisch is. U heeft achter de tent een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse zee, waar elke avond de zonsondergang te zien is.

De Safari lodge is een ruime tent van ongeveer 35m2 en heeft 4 eenpersoonsbedden allemaal orthopedisch, die ook als tweepersoonsbed kunnen worden gemaakt.

 

Lees hier beoordelingen van onze gasten.