Safaritent

safaritent vakantie op SardinieSafaritent, een unieke lodge op Sardinie

De Safaritent staat samen met de Beach lodge aan de westkust van het schiereiland Sant Antioco, ten Zuidwesten van Sardinie. Beide lodges horen bij Ecolounge Sardinia. Wat de lodges zo uniek maakt, is dat het er maar twee zijn en u veel ruimte en privacy heeft om de lodge. Ook is het mogelijk diner en of ontbijt bij uw lodge te bestellen. Verder kun je je ook aanmelden voor een leuke trip zoals een mindfulness & yogasessie op het strand, wandelen of een ayurvedische massage.

  Safaritent, vakantie op SardinieIn de Safaritent

De Safaritent is een stijlvol ingerichte ruime tent. Zo beschik je over opgemaakte orthopedische bedden, die zorgen voor een goede nachtrust. De tent beschikt over stroom en heeft 2 nachtkastlampjes. Ook is er in de tent een keukenblok, met alle kookbenodigdheden, zoals pannen, borden, bestek, glazen en schalen. Tevens is er een eethoek aanwezig evenals een kast gevuld met boeken.  Er is elektra, gas en water aanwezig bij de tent.

 safaritent sardinieBuiten

Buiten heb je je eigen terras met een gezellig zitje en 2 ligbedden. Je hebt wijds uitzicht op zee. Ook is er een lekkere hangmat om heerlijk in te luieren in de schaduw onder de boom. Ook beschik je over een eigen ruime badkamer. Deze badkamer heeft een douche, w.c. en ruime wastafel en bevindt zich op 20 meter afstand van de tent. Deze badkamer is alleen voor de Safaritent in de maanden juli en augustus. Buiten deze maanden wordt de badkamer gedeeld met de mini Safaritent. Indien deze verhuurd is.

Naast de Safaritent is een buitendouche, die vooral in de zomer zeer practisch is. Je hebt achter de tent een eigen parkeerplaats tot je beschikking. Vanaf je terras heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse zee, waar elke avond de zonsondergang te zien is.

De Safari lodge is een ruime tent van ongeveer 35m2 en heeft 2 eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed, allemaal orthopedisch.

Lees hier beoordelingen van onze gasten.