Sardinietrips

Sardinietrips verzorgt uw bijzondere reis op Sardinie!Sardinietrips

Sardinietrips biedt alleen reizen aan in Sant Antioco. We zijn gevestigd in Sant Antioco, het zuidwestelijkste puntje van Sardinie. Daarom kennen we elk plekje, weggetje en accommodatie.

Informatie over Sardinie

Een aantal jaar geleden zijn we op Sardinie gaan wonen, in het zuidwesten, Sant Antioco, om precies te zijn. Elke winter bezoeken we verschillende leuke adresjes over heel het eiland. Zodoende hebben we een aantal leuke verblijven op onze site vermeld, die we u kunnen aanbevelen. We kunnen deze trips ook in uw groepsreis verwerken. Zo hebt u altijd een originele vakantie speciaal op maat gemaakt voor u en uw groep. Doordat we op Sardinie wonen hebben we ook veel feeling met het eiland.

Sardinietrips is inmiddels door de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan uitgegroeid tot een intersante informatieve site. Hier vindt u informatie over het eiland en het klimaat. Maar ook over verschillende steden en verblijf. Of wat dacht u van tips voor uw vervoer op het eiland? Ook hebben we een leuk nieuwsblog met maandelijks nieuwe artikelen.

Sardinietrips bestaat uit:

  • Sunny mind travel , Mindfulness & yoga reizen, die we elk jaar in het voor en najaar aanbieden.
  • Ecolounge Sardinia, verblijf in een lodge aan zee op Sardinie met als extra service de bijzondere maaltijden die Toni vers voor u bereidt en die worden gebracht op uw priveterras. Ook kunt u kiezen voor dit verblijf met andere extras als wandelingen, yoga of mindfulness.
  • Groepsreizen op maat, reizen die wij voor u en uw groep naar uw wensen en voorkeuren organiseren, met verschillende thema’s zoals schrijven, schilderen, dans, muziek en kunst.

 

sardinietrips over ons Toni en MoniqueOver ons

Even voorstellen! Mijn naam is Monique, ik kom uit Nederland en ik ben samen met mijn man en twee kinderen naar Sardinie geemigreerd. We wonen in Sant Antioco, het zuidwesten van Sardinie. Samen met mijn man die uit Sardinie komt, heb ik veel van het eiland gezien. Ook hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Dat is iets wat hier op Sardinie nog hoog in het vaandel staat.

 Locatie

Zelf wonen wij op een prachtige locatie op het schiereiland Sant’Antioco, het zuidwesten van Sardinie. Daar bevinden zich de ecolounge vakantieverblijven. Dit zijn 2 lodges, een vorm van toerisme  gericht op ontspanning en genieten van natuur, rust en lekker eten!

Toni

Toni komt uit Sardinie, Sant’Antioco om precies te zijn. Zijn moeder komt van Carloforte( San Pietro) en zijn vader van Sicilie. Op 17- jarige leeftijd is hijvertrokken naar Noord Italie en Duitsland.  Hij heeft voornamelijk in restaurants heeft gewerkt. Door zijn ervaring met de verschillende keukens is hij de Sardijnse keuken meer gaan waarderen. Voornamelijk vanwege de puurheid en de eenvoud. Dit komt door het toevoegen van de goede lokale producten.  En… het overbrengen van generatie op generatie van de recepten.

Monique

Zelf heb ik 10 jaar horeca ervaring in Nederland opgedaan. Ook heb ik 10 jaar ervaring in het theater. Ik heb eerst Psychologie en daarna oefentherapie Mensendieck gestudeerd. Daarna heb ik verschillende studies gevolgd zoals Pilates, yoga, ontspanning, mindfulness training, trauma studies, ademhalingstudies en meditatie. Jaarlijks begeleid ik zelf onze zes Mindfulnessreizen. Daar laat ik ervaren hoe je meer kunt ontspannen.  En leer je weer luisteren naar je hart.

Toni en ik heten je samen met onze kinderen Jim en Desert welkom op Sardinie!