sunny mind travel

 Sunny mind travel

 Kom tijdens een van de ontspanningsreizen van Sunny Mind Travel op Sardinie  helemaal tot jezelf en ga vol van energie weer terug naar huis.

Ontspanningsreizen zijn in, steeds meer mensen gaan minstens 1 keer per jaar op een spirituele/ontspannings vakantie.

Aanbod is er genoeg, maar hoe weet je nu welke reis geschikt is voor jou?

 Sunny Mind Travel, Mindfulness & yoga reizen naar SardinieSunny mind travel

Sunny mind travel biedt Mindfulness & yogareizen aan in het Zuidwesten van Sardinie, Sant Antioco aan zee om precies te zijn. Deze bijzondere plek heeft ons vanaf het begin een gevoel van rust, maar ook van echt thuis komen gegeven. Veel van onze gasten geven ons dit ook aan en komen graag weer terug naar deze ontspannende plek. Echt even eruit zijn, gedachten van allerdag even op de lange baan schuiven en gewoonweg heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Dat is volgens mij het meest belangrijke element voor een geslaagde vakantie.

Sunny Mind Travel, Mindfulness & yoga reizen sardinie maaltijden

Ook niet geheel onbelangrijk is de dagelijkse maaltijd. Toni met zijn jarenlange ervaring in restaurants, heeft een groot talent en dat is koken. Hij weet als geen ander smaak te maken en zijn geheim is koken met aandacht en passie, de liefde die hij in het gerecht stopt, maakt dat de smaak optimaal wordt. En dit proef je. In elke reis die wij aanbieden verzorgt Toni de maaltijden. Hij kookt het liefst zonder beperkingen, maar als u echt een allergie heeft kan hier rekening mee worden gehouden. De producten waar we mee werken zijn hoofdzakelijk lokaal en biologisch verbouwd. Elke dag wordt u weer verrast met andere gerechten.

Sunny Mind Travel, Minfulness & yoga reizen sardinieOmgeving

Verder is de omgeving prachtig en rustgevend, even een heerlijke wandeling maken langs het strand of gewoon een duik nemen in de azuurblauwe zee, of gewoon lekker niets doen en luieren onder een palmboom. Zoekt u wat gezelschap of juist even niet, er is genoeg ruimte om even alleen te zijn en tot uzelf te komen. Mijmeren bij het prachtige uitzicht, of genieten van de elke avond weer andere zonsondergang in zee, de natuur heeft verschillende kleuren en is elke dag weer anders.

Het voorjaar is een aanrader om een spirituele/ ontspanningsreis te boeken. Je staat dan ook het meest open om nieuwe dingen aan te  Sunny Mind Travel, Mindfulness & yogareizen naar sardinieleren. Geef jezelf een innerlijke grote schoonmaak en hou de zaken in je leven eens tegen het licht. Maar het voorjaar is ook een prachtige tijd hier op Sardinie. De nog veelal ongerepte natuur hier in het zuidwesten laat dan al zijn pracht zien. Overal bloeien wilde bloemen. Ook zijn er nog veel groenten te verkrijgen uit de natuur. In dezomer zijn die niet meer te verkrijgen.

Het najaar is erg geschikt omdat je dan meer naar binnen keert. Je maakt de balans op van het afgelopen jaar en dan is het tijd om even alles te laten rusten en te ontspannen. Samen met de natuur een worden en genieten van een welverdiende rust.

Boek een Mindfulness & yoga reis van Sunny Mind Travel, daar knap je van op!