T & B

T & B, wat houdt dat in?

T & B staat voor tent and breakfast en dit betekent dat je kunt overnachten in een tent en ‘s ochtends van ons een heerlijk ontbijtje geserveerd krijgt. Gebracht op je eigen terras voor de tent. Zo ervaar je hoe het is om in de ongerepte natuur te verblijven. Maar wel met het comfort van een echt bed en een lekker ontbijt.

T & B en de Desert lodge

We hebben een derde accommodatie erbij. De Desert lodge. Deze tent is de mini versie van de grote Safaritent die we al hadden. Ook deze mini versie heeft een eigen terras met uitzicht over de Middellandse zee.

Desert lodge voor een persoon

Wil je graag alleen verblijven bij ons? Dan kun je nu ook kiezen voor deze lodge. De inrichting heeft een eenpersoonsbed en een kast. Buiten een eigen terras met zitmeubilair. En een lekker ligbed om van de zon te genieten. Ideaal als je op doorreis bent en een paar nachtjes wilt bijkomen. Ook is deze optie te boeken in combinatie met individuele coaching. Vraag ons naar de mogelijkheden en de speciale prijzen hiervoor.

Desert lodge voor twee personen

Zijn jullie met zijn tweeen en willen jullie graag kort bij ons verblijven? Dan kan de Safaritent mini ook ingericht worden voor twee personen. Dan staan er 2 eenpersoonsbedden in, die ook als tweepersoonsbed kunnen worden neergezet.

Ook kun je ervoor kiezen om met je gezin bij ons te verblijven. Je kunt dan een lodges bij ons huren. En de kinderen kunnen dan in de Desert lodge slapen. Deze optie is zowel bij de Beach lodge als bij de Safaritent bij te boeken.

Impressie Desert Lodge