Update bouw 2020

update bouw lodges 2020

Update bouw van dit jaar. Er is heel wat werk verzet en we hebben de tijd, aangezien we dit voorjaar geen gasten mogen ontvangen. We hopen natuurlijk dat we in ieder geval een zomer mogen vieren met gasten zodat zij ook kunnen gaan genieten van de prachtige nieuwe accommodaties.

Update bouw Safari lodge

De Safari lodge is geheel vernieuwd en heeft een mooie strakke houten vloer en een terras dat wat is verhoogd van de grond. Aan de zijkant zijn trappetjes gemaakt. In de lodge is een grote kast met leg -en hanggedeelte. Deze zorgt tevens voor de afscheiding tussen het stapelbed en het tweepersoonsbed. Er is een nieuw keukenblok en in de hoek een zitgedeelte. Op de verhoogde veranda met houten hek staat een eettafel met 4 stoelen en 2 ligbedden. Naast de Safari lodge is er een overdekte plaats waar je ook de ligbedden kunt neerzetten.

Update bouw Beach lodge

Ook de Beach lodge hebben we aangepakt. Het houten huisje stat weer mooi in de verf. Zowel binnen als buiten is het huisje helemaal geverfd. De buitenkant heeft een nieuwe “look” gekregen. Een beetje hollands boerderijtje als inspiratie. De slaapkamer is helemaal opnieuw ingericht evenals de andere slaapkamer. Geen stapelbed meer maar 2 eenpersoonsbedden. In de hoek is een leg en hanggedeelte voor kleding gemaakt. Heel praktisch en ruimtebesparend.

Desert lodge

Er is een derde accommodatie bijgekomen dit jaar, de desert lodge. Een leuke stoere tent geschikt voor 1 persoon en eventueel ook voor 2 personen. Je kunt er prima in staan en er is een kast aanwezig voor je spullen. Ook is er stroom aanwezig en kun je thee zetten.

Ecolodges

We hebben er voor gekozen zoveel mogelijk al het plastic te verwijderen uit de lodges. Soms is er wel bewust als oplossing voor gerecycled plastic gekozen omdat de duurzaamheid hiervan langer is. De kleuren die we gebruiken zijn ook natuurlijk en dit geeft een rustgevend gevoel.

Wil je meer foto’s bekijken dan kun je ook een een kijkje nemen op Ecolounge sardinia.

Monique Van Proosdij