Vakantie

 Vakantie op Sardinie.

vakantie, in een lodge, sardinie vakantie in een lodge.Vakantie houden op Sardinie is kiezen voor natuur, rust en puur eten!

Waarom is een vakantie op Sardinie zo bijzonder?

Sardinie is het op een na grootste eiland in de Middellandse zee. En is een van de eilanden behorende bij Italie. In het Zuidwesten van Sardinië bevindt zich het schiereiland Sant Antioco. Sant Antioco wordt ook wel eens Sardinië in miniatuur genoemd. Het is het vier na grootste eiland van Italie en vertoont veel gelijkenis met het moedereiland Sardinië, zoals de 4 verschillende kustlijnen. Sant Antioco is de plaats waar wij gevestigd zijn met onze lodges.

Meer info Sardinie

Vakantie op Sardinie= Genieten van ongerepte natuur en rust.

Sardinie is een groot en heel divers eiland en verdient het eigenlijk om vaker bezocht te worden. Je rijdt het niet zomaar in een keer rond. De oppervlakte van het eiland is vergelijkbaar met Belgie. De westkant van het eiland is wat ruiger en de Mistral wind blaast hier vaak op de kust. Terwijl de oostkant weer heel andere kusten laat zien en veel inhammen heeft met romantische baaitjes. Voor ieder wat wils dus!

Verblijf op Sardinie

Er zijn vele soorten verblijf op Sardinie en er zijn verschillende aanbieders die je een verblijf kunnen aanbieden over heel Sardinie. Wij zijn gespecialiseerd in het schiereiland Sant Antioco en hebben een paar leuke opties voor je.

De lodges van Ecolounge Sardinia

Uiteraard onze lodges mogen niet ontbreken. Deze liggen aan de westkust van het schiereiland en hebben een prachtig ruim uitzicht over de  Middellandse zee. Het meest bijzondere, buiten het uitzicht, aan deze lodges is dat je gebruik kunt maken van de maaltijdservice. Toni maakt vers en speciaal voor jou je diner klaar en we bezorgen het op het eigen terras voor de lodge. Ook kun je bij ons een yogales of sunny mind up training doen. In de zomer zijn er ook gratis yogalessen in onze yogahut of op het strand. Ook hier kun je meer info vinden over de lodges.

Appartementen 

In de buurt van onze lodges ligt een appartementencomplex met 3 ruime appartementen. Deze appartementen hebben ook een prachtig uitzicht op zee en een veranda waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Vakantiehuis

In het centrum van Sant Antioco ligt een vrijstaand huis met een heerlijke grote en mooie tuin erom heen. Dit huis is ideaal als je graag op loopafstand van winkeltjes en terrasjes wilt zitten.

B&B

Er zijn verschillende B&B’s te vinden op het schiereiland en een paar kunnen we u zeker aanraden. Zoals B&B Alice en B&B le terrazze.

Er is een B&B in Carbonia, de dichtsbijzijnde stad. Dit B&B heet B&B Paolo e Daniela. Hier zit je vlakbij het treinstation en ook op loopafstand bij alle winkels en restaurants. Maar het meest bijzondere is dat je hier ook een uitgebreid ontbijt kunt bestellen. Dat kan bij de meeste B&B’s niet. Hier kun je ook een gebakken of gekookt ei bestellen of vleeswaren en kaas.