Veilig boeken ivm Covid

Veilig boeken bij Sardinietrips is op dit moment een belangrijk punt voordat je de beslissing neemt om te boeken. Wij willen de zorgen omtrent Covid zoveel mogelijk van je overnemen en hebben hiervoor het volgende bedacht:

veilig boeken in corona tijd met Sardinietrips
Veilig genieten
  • 100% teruggave reissom bij cancel*
  • Versoepelde regels ivm boeking
  • Informatie 24/7 over de actuele situatie op Sardinie
  • Informatie over de maatregelen tijdens vluchten en op de boot.
  • Persoonlijke begeleiding ter plaatse in geval van klachten

100% teruggave reissom

We snappen dat de tijden spannnend zijn en je nu niet wilt riskeren dat je een vakantie boekt en dat die dan niet doorgaat. En erger nog dat je dan je geld kwijt bent. Daarom bieden we je dit jaar een volledige teruggave van de reissom( inclusief aanbetaling) indien de reis niet kan doorgaan ivm Corona. Dus als je niet met het vliegtuig of met de boot hier kunt aankomen. Of als Sardinie opeens rood is geworden en je niet meer mag komen. Let wel we kunnen alleen de reissom terugstorten in geval van complete lockdown of rode zone en het niet mogelijk is te reizen. Wel kunt u uw reis kosteloos verplaatsen.

Veilig boeken met de soepele regels van Sardinietrips

Als u nu boekt bij ons, kunt u dus kiezen voor deze Corona annuleringsverzekering. U betaalt 24,95 bij uw boeking en bent dan verzekerd van 100% reissom teruggave bij bovengenoemde situatie. U hoeft deze verzekering niet af te sluiten. U kunt ook kiezen deze niet te betalen. Dan ontvangt u altijd het restant bedrag van 70% terug bij boevengenoemde situatie. Niet de aanbetaling.

Informatie over de actuele situatie op Sardinie

Wij wonen op Sardinie en kunnen je dus van de juiste informatie voorzien. Momenteel wordt er veel informatie op allerlei kanalen geplaatst en deze is niet altijd correct. Soms wordt er te snel iets geplaatst en wordt er niet meer goed naar de waarheid van het bericht gekeken. Daarom is het goed informatie bij ons op te vragen. Wij kunnen je van de juiste en correcte info voorzien. Je kunt ons hierover bellen/ whatsapp of mailen. Ons telefoonnummer is 0039-3450514357 ook kun je meer informatie opvragen via het Sardinieforum.

Persoonlijke begeleiding ivm klachten

Omdat je bij ons boekt en ook bij ons verblijft zijn wij al vanaf het moment van het eerste contact je aanspreekpunt. En we blijven dit tot je weer thuis bent. Dat is een veilig en vertrouwd gevoel. We bieden je zo ook tijdens je vakantie de mogelijkheid om ons aan te spreken mocht je klachten hebben of krijgen. We kunnen je dan begeleiden naar de juiste diensten hier in de buurt om je verder te helpen. Ook kunnen we voor je optreden als tolk.