Veilig boeken ivm Covid

Veilig boeken bij Sardinietrips is op dit moment een belangrijk punt voordat je de beslissing neemt om te boeken. Wij willen de zorgen omtrent Covid zoveel mogelijk van je overnemen en hebben hiervoor het volgende bedacht:

veilig boeken in corona tijd met Sardinietrips
Veilig genieten
  • Annuleringsverzekering 100% dekking
  • Versoepelde regels ivm boeking
  • Informatie 24/7 over de actuele situatie op Sardinie
  • Informatie over de maatregelen tijdens vluchten en op de boot.
  • Persoonlijke begeleiding ter plaatse in geval van klachten

Annuleringsverzekering

We snappen dat de tijden spannnend zijn en je nu niet wilt riskeren dat je een vakantie boekt en dat die dan niet doorgaat. En erger nog dat je dan je geld kwijt bent. We hanteren de regel dat als je een annuleringsverzekering bij ons boekt dat je dan bij elke situatie je geld terug ontvangt. Dus een dekking van 100% en dit geldt ook voor de aanbetaling.

Mocht je al hier zijn maar eerder terug moeten dan ontvang je ook restitutie van de dagen die over blijven.

Je kunt deze annuleringsverzekering direct bij ons afsluiten voor 4,95 euro per dag.

Veilig boeken met de soepele regels van Sardinietrips

Boek je nu bij ons dan kunnen wij ons ook voorstellen dat je niet te vroeg van te voren wilt (aan)betalen. We kunnen hier samen over afspreken dat je pas aanbetaalt als je echt meer zekerheid hebt en gaat boeken. Ook is het makkelijk om als je eenmaal geboekt hebt en deze mocht toch niet doorgaan je deze reis kunt omboeken zonder bijkomende kosten. We houden je natuurlijk op de hoogte als er andere boekingen mochten komen voor dezlefde periode.

Informatie over de actuele situatie op Sardinie

Wij wonen op Sardinie en kunnen je dus van de juiste informatie voorzien. Momenteel wordt er veel informatie op allerlei kanalen geplaatst en deze is niet altijd correct. Soms wordt er te snel iets geplaatst en wordt er niet meer goed naar de waarheid van het bericht gekeken. Daarom is het goed informatie bij ons op te vragen. Wij kunnen je van de juiste en correcte info voorzien. Je kunt ons hierover bellen/ whatsapp of mailen. Ons telefoonnummer is 0039-3450514357 ook kun je meer informatie opvragen via het Sardinieforum.

Persoonlijke begeleiding ivm klachten

Omdat je bij ons boekt en ook bij ons verblijft zijn wij al vanaf het moment van het eerste contact je aanspreekpunt. En we blijven dit tot je weer thuis bent. Dat is een veilig en vertrouwd gevoel. We bieden je zo ook tijdens je vakantie de mogelijkheid om ons aan te spreken mocht je klachten hebben of krijgen. We kunnen je dan begeleiden naar de juiste diensten hier in de buurt om je verder te helpen. Ook kunnen we voor je optreden als tolk.