Veilig boeken ivm Covid

Veilig boeken bij Sardinietrips is op dit moment een belangrijk punt voordat je de beslissing neemt om te boeken. Wij willen de zorgen omtrent Covid zoveel mogelijk van je overnemen en hebben hiervoor het volgende bedacht:

veilig boeken in corona tijd met Sardinietrips
Veilig genieten
  • 100% teruggave reissom bij cancel.
  • Versoepelde regels ivm boeking
  • Informatie 24/7 over de actuele situatie op Sardinie
  • Informatie over de maatregelen tijdens vluchten en op de boot.
  • Persoonlijke begeleiding ter plaatse in geval van klachten

100% teruggave reissom

We snappen dat de tijden spannnend zijn en je nu niet wilt riskeren dat je een vakantie boekt en dat die dan niet doorgaat. En erger nog dat je dan je geld kwijt bent. Daarom bieden we je dit jaar een volledige teruggave van de reissom( inclusief aanbetaling) indien de reis niet kan doorgaan ivm Corona. Dus als je niet met het vliegtuig of met de boot hier kunt aankomen. Of als Sardinie opeens rood is geworden en je niet meer mag komen.

Veilig boeken met de soepele regels van Sardinietrips

Boek je nu bij ons, dan kunnen wij ons ook voorstellen dat je niet te vroeg van te voren wilt betalen. We kunnen hier samen over afspreken dat je pas betaalt als je echt meer zekerheid hebt. Als je graag je reis wilt verplaatsen, dan is dat ook een optie ipv teruggave reissom.

Informatie over de actuele situatie op Sardinie

Wij wonen op Sardinie en kunnen je dus van de juiste informatie voorzien. Momenteel wordt er veel informatie op allerlei kanalen geplaatst en deze is niet altijd correct. Soms wordt er te snel iets geplaatst en wordt er niet meer goed naar de waarheid van het bericht gekeken. Daarom is het goed informatie bij ons op te vragen. Wij kunnen je van de juiste en correcte info voorzien. Je kunt ons hierover bellen/ whatsapp of mailen. Ons telefoonnummer is 0039-3450514357 ook kun je meer informatie opvragen via het Sardinieforum.

Persoonlijke begeleiding ivm klachten

Omdat je bij ons boekt en ook bij ons verblijft zijn wij al vanaf het moment van het eerste contact je aanspreekpunt. En we blijven dit tot je weer thuis bent. Dat is een veilig en vertrouwd gevoel. We bieden je zo ook tijdens je vakantie de mogelijkheid om ons aan te spreken mocht je klachten hebben of krijgen. We kunnen je dan begeleiden naar de juiste diensten hier in de buurt om je verder te helpen. Ook kunnen we voor je optreden als tolk.