5 voordelen als je boekt bij Sardinietrips

voordelen boeken bij Sardinietrips
voordelen boeken bij Sardinietrips

Waarom zou je boeken bij Sardinietrips?

Er zijn meerdere voordelen te noemen. Ik zal er hieronder 5 opnoemen die volgens mij van belang zijn.

De 5 voordelen

1- We zijn je aanspreekpunt

Dit is een van de meest belangrijke voordelen. Op Sardinie spreekt men Italiaans en het is niet overal zo dat je met Engels terecht kunt. Gelukkig leert de jongere generatie het belang van Engels spreken wel en zal het in de toekomst steeds meer voorkomen dat er in ieder geval Engels gesproken wordt. Het is in ieder geval een veilig gevoel te weten dat je altijd bij ons terecht kan als je hulp nodig hebt. Dit geldt voor kleine zaken als tips over waar de boodschappen te doen of wat zijn leuke sights. Maar het geldt ook voor urgente zaken. Er kan altijd iets gebeuren en dan is het fijn als er iemand is waar je bij terecht kan en die jouw taal spreekt.

2- We wonen op het eiland Sardinie

Ook dit is een voordeel. Mijn man is Sardijns en we wonen hier al weer een aantal jaren. Dat betekent dat we het eiland goed kennen. En zeker onze regio, Zuidwest- Sardinie. Ook zijn we altijd op de hoogte van de juiste informatie. Wordt er in Nederland over een sprinkhanen plaag gesproken die heel Sardinie teistert, dan kunnen wij je vertellen dat het maar om 2000 hectare in de buurt van Nuoro gaat. En tevens de juiste situatie aangeven in onze regio.

3- Unieke formule

Onze 2 lodges staan op een hele mooie plek die we graag met je delen. Onze formule is gerust uniek te noemen. Er zijn maar 2 lodges en je hebt dus voldoende privacy om je heen. Ook kun je gebruik maken van de maaltijdservice die we bieden. Toni maakt speciaal voor jou een maaltijd klaar waarbij hij alleen gebruik maakt van verse en lokale producten. Wil je ook graag wat ontspanning? dan kun je ook een yoga of Sunny mind up training boeken.

4- Persoonlijke aandacht

Wat onze formule uniek maakt is dat we ervoor zorgen dat je persoonlijke aandacht ontvangt van ons. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf altijd een beroep op ons kan doen. Maar zeker houdt dit ook in dat alles wat wij aanbieden met zorg wordt aangeboden en gericht is op jou.

5- Kwaliteit

We streven ernaar zoveel mogelijk kwaliteit te bieden en staan open voor jouw mening. Wel vinden we het belangrijk dat beide verwachtingen goed op elkaar zijn afgestemd. En vragen je dan ook eerst goed te lezen wat onze filosofie is en of de lodge en onze service iets voor jou is. Zo kunnen we, als je daarna voor deze formule kiest, er zeker van zijn dat je een heerlijke vakantie bij ons hebt!

Monique Van Proosdij