Wandelvakantie

wandelvakantie, wandelen op sardinieWandelvakantie op Sardinie

Als u een wandelvakantie boekt bij ons, verblijft u in een van de prachtige lodges van Ecolounge Sardinia. U maakt meerdere wandelingen met gids Toni en verkent zo de prachtige, directe omgeving. Ook wandelt u door de nog ongerepte natuur en langs verlaten baaien en grillige kustlijnen komt.

Natuur

In het Zuidwesten van Sardinie is nog veel ongerepte natuur te vinden. Uitgestrekte akkers, verlaten baaien, mooie tropische witte duinstranden, maar ook bergen, grillige kustlijnen en vooral veel meditarrane begroeiing. Heerlijk geurende kruiden zoals de roosmarijn, de mirte, tijm en de kerrieplant. Deze natuur is prachtig te bewandelen. Veelal zijn er geen aangegeven paden. Ook kunt u met een goede wandelgids  zeer goed prachtige wandelingen te maken.

Wandelvakantie

Sardinietrips heeft voor u een culinaire wandelvakantie bedacht. Na aankomst op vliegveld Cagliari, gaat u op weg met uw huurauto naar Ecolounge Sardinia. Hier verblijft u naar keuze in de Safari of de Beach lodge. U hoeft niet aan boodschappen te denken, alles voor een kopje thee of koffie is er. En de maaltijden worden verzorgd door kok Toni. Hij verzorgt op uw wensen iedere avond het diner en dit wordt gebracht op uw eigen terras. Een soort roomservice!

Ook wordt u elke ochtend een uitgebreid ontbijt gebracht, zodat u na het ontbijt genoeg energie heeft voor een heerlijke wandeling. Twee keer zal Toni een wandeling met u maken in de buurt van Ecolounge. U vertrekt na het ontbijt en gaat een prachtige kustwandeling maken. Daarna gaat de andere wandeling via de binnenlanden van Sant Antioco, langs een nuraghisch complex.

wandelvakantie sardinieZelf wandelen

De andere dagen kunt u kiezen uit verschillende wandelingen die u mee krijgt. Hier heeft u ook de auto voor nodig, want deze wandelingen zijn op andere plekken in het Zuidwesten van Sardinie.

In deze wandelvakantie zult u verschillende wandelingen maken en zien hoe divers het eiland Sardinie is. De netto wandeltijd bedraagt steeds tussen de 3 en de 5 uur lopen. Tijdens deze vakantie gaat u ook wat meekrijgen van de lokale cultuur en is er gelegenheid het Middeleeuwse stadje Iglesias te bezoeken met haar verlaten mijnen. Ook bezoekt u Sant Antioco, de oudste plaats van Sardinie met een Basiliek met catacomben en een ondergronds dorp.

 

Prijs

295,00 euro per persoon

 

Inclusief

7x een ontbijt

en 7 x diner

tevens de 2 wandelingen onder begeleiding

en 1x rondleiding Nederlands talig in Sant Antioco

 

Exclusief

de overnachtingen in de lodge.

Vlucht

Huurauto

 

* De vlucht en de huurauto zijn niet inclusief omdat u hier het meest op kunt besparen als u dit zelf via internet boekt. Wij zijn beschikbaar om hiermee te helpen en de juiste adviezen te geven voor uw reis en uw huurauto.

* Deze wandelvakantie is ook aan te passen op uw wensen als u extra excursies wilt toevoegen of juist iets wilt weglaten. Dit is allemaal mogelijk. Ook kunt u lunches toevoegen indien u dit makkelijker vindt.