workation

Wat is workation?

workation op Sardinie bij Sardinietrips

Een samentrekking van work en vacation. En dat is precies wat het is.

Maar is dit niet een contradictie? Want je gaat toch op vakantie om uit te rusten van je werk?

Zeker!

Maar zeker ondernemers en free-lancers hebben de mogelijkheid om hun tijd zelf in te delen maar ook de neiging om op vakantie door te werken.

Daarom is het goed voor juist deze groep om af en toe een workaction in te plannen.

Waarom een workation?

Als je even op een andere locatie bent, kun je je helemaal richten op nieuwe plannen. Je hebt meer ruimte in je hoofd om je echt helemaal te focussen op de problemen omtrent je werk. Ook kun je een goed schema maken en zorgen voor genoeg rust tussendoor zodat je echt weer fris verder kunt met je werk.

Andere locatie

De andere omgeving zorgt voor minder afleiding vanuit je thuissituatie. Dus deze workaction is ook zeer geschikt als je normaal vanuit huis werkt. Je kiest bijvoorbeeld voor twee weken workaction en in die twee weken verzet je meer werk dan twee maanden vanuit huis. Juist omdat je minder wordt afgeleid. Ook ben je vaak productiever en gebruik me de dag optimaal. Want zeg nou zelf om 6 uur opstaan om de zon te zien opkomen vanuit zee en dan eerst een paar uurtjes aan het werk om dan vervolgens in je pauze een heerlijke duik te nemen, dat klinkt toch zeker heel aangenaam?

Workation op Sardinie

Bij ons kun je verblijven in een van onze lodges midden in de mediterrane natuur met uitzicht op zee. Terwijl je werkt kun je je laten verzorgen door ons en brengen we de maaltijden op je terras voor de lodge. Eventueel kun je ook kiezen voor yogalessen of mindfulness trainingen tussen door.

Heb je interesse neem dan even contact met ons op. We hebben maar 2 lodges waardoor je echt privacy geniet en in alle rust kunt werken.