Zomerkorting als je nu boekt!

zomerkorting

Zomerkorting als je nu bij ons boekt.

Als je nu beslist om deze zomer naar ons te komen, ontvang je zomerkorting van 10% op je totale boeking!

Zomervakantie met zomerkorting

Overal in Europa wordt nu de laatste hand gelegd aan de mogelijkheid dat er vanaf half mei weer beter gereisd kan worden. Dat is goed nieuws voor ons en voor iedereen die werkzaam is in de toeristenbranche. Er kan weer gedacht worden aan vakantie. En wij verheugen ons erop jullie weer te ontvangen. Als beloning voor jullie boeking komende week, bieden we je 10% korting op je totale boeking. Dus mail ons nu en boek een lodge!

Nieuwe lodges

Afgelopen winter hebben we hard gewerkt en er is een nieuwe accommodatie bij gekomen, de Desert lodge. Deze mini Safaritent heeft plaats voor 1 of 2 personen. En die huur je op basis van T&B., tent and breakfast. De Safaritent is ook helemaal vernieuwd en heeft nu een verhoogd terras, waardoor je nog mooier uitzicht hebt op de Middellandse zee. In de Safaritent is alles aanwezig om een fijne vakantie te hebben. De ramen zijn voorzien van horren, er is een keukenblok, goede bedden, een zithoek en buiten een afwasplaats met uitzicht op zee.

Nieuwe badkamers

Ook hebben we deze winter een badkamer bijgebouwd speciaal voor de Desert Lodge. Beide tenten hebben ieder een eigen prive badkamer. OP nog geen 20 meter afstand. Ze zijn voorzien van zeer ruime douches met omkleedruimte. Verder is er buiten een wastafel en een w.c. ook stroom aanwezig, ventilatie en verlichting.

Extra’s

Tijdens je verblijf bij ons in een van onze lodges kun je ook meedoen aan een van de Bodymind lessen in de yogahut elke maandag en woensdag. Ook kun je eens een diner boeken da top je terras voor de lodge wordt gebracht of de kinderen kunnen meedoen aan de Kids club. Dan kun jij iets voor jezelf doen of een prive les nemen Calisthenics, yoga, Bodymind, coaching of een wandeling.

Kortom een vakantie bij ons is ontspannend en je komt vol nieuwe energie weer terug.

Dus boek nu en profiteer van 10% korting op je boeking als je voor 16 mei je boeking maakt.

Monique Van Proosdij