Zomeryoga lessen op Sardinie.

zomeryoga op Sardinie!

Zomeryoga lessen kun je nu weer volgen vanaf dinsdag 16 juli. Ik geef ze elke dinsdag en donderdag ochtend tot begin september

Inhoud van de zomeryoga lessen

Mijn yogalessen zijn gericht op het weer in verbinding brengen van het hoofd met je lichaam. Waardoor je meer ontspannen wordt en de spieren hun spanning loslaten. De les die ik geef heeft zeker ook herkenbare yogahoudingen die vooral uit Yin yoga komen. Maar ook maak ik gebruik van ademhalingsoefeningen en zal ik altijd een korte meditatie doen. Soms zal ik ook andere elementen gebruiken zoals Qigong, Chakra dance of Primal dance. Qigong gebruik ik vooral om je focus te leggen op het synchroon ademen en bewegen. Chakra dance of Primal dance zijn 2 vormen die ik gebruik om vastgezette spanningen in ons lichaam los te schudden en zo weer meer in ons lichaam te landen.

Verblijf je niet bij ons?

Dan kun je ook deelnemen aan de lessen. Je kunt me een mail of whatsapp sturen om te laten weten dat je graag mee wilt doen. Ik leg je dan uit hoe je hier bij ons aankomt.

Beperkt plaats

Deze lessen geef ik in onze heerlijke, rustige yogahut gelegen bij onze lodges. Iedereen die bij ons verblijft kan deze lessen volgen. Mijn yogahut is niet al te groot en ik heb maar plaats voor ongeveer 8 personen. Dus als je er graag bij wilt zijn, laat het dan even weten!

waar: Yogahut Ecolounge Sardinia, Cala Sapone, Sant Antioco

Bijdrage: deelname aan de yogalessen is op basis van donatie. Je mag zelf bepalen wat je zou willen geven.

Monique Van Proosdij